Hinausautokeskus Logo
Blogi|Akun vaihto - Asiakaskokemuksia

Akun vaihto - Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemus auton akun vaihto työkeikasta

Helsingin ydinkeskustassa asuvalla Sarilla meinasi mennä sormi suuhun eräänä aikaisena aamuna, kun auton akun jännite oli purkautunut, ja auton akku oli tyhjentynyt yön aikana. Onneksi Hinausautokeskuksen liikkuva akkupalvelu palvelee asiakkaita myös haastavissa kaupunkiolosuhteissa.

– Menin heti aamusta autotalliin, koska tyttäreni tarvitsi autoa lainaksi. Pian kuitenkin huomasin, että autosta ei kuulunut pihaustakaan, Sari kertoo.

Syynä auton tilaan oli sisävalo, joka oli jäänyt yöksi päälle ja auton akun jännite oli purkautunut ja akku tyhjentynyt.

– Meinasihan siinä mennä sormi suuhun! Menin sitten takaisin asunnolleni ja ryhdyin googlettamaan apua. Pian löysinkin Hinausautokeskuksen sivustoille. Soitin heille ja jo tunnin päästä autossa oli uusi akku ja pääsimme liikenteeseen.

”Oli tosi kiva, että saatiin palvelu kotiin”

Sari painottaa, että oman jännityksensä tilanteeseen toi epäilys siitä, miten apua on saatavilla silloin, kun autotalli sijaitsee hektisissä kaupunkiolosuhteissa. Autoa kun ei ole akun hyytyessä aivan helppoa omin toimin työntää ulos.

– Mutta tyylikkäästihän se sitten hoitui ja oli tosi kiva, kun saatiin palvelu kotiin saakka. Todellakin suosittelisin Hinausautokeskusta, koska palvelu oli hyvää ja nopeata ja kustannukset olivat maltilliset, Sari hymyilee.

Hinausautokeskus. Valmiina auttamaan.

Kun auton akku tyhjenee tai vanha akku ei enää lataudu, auttaa soitto Hinausautokeskukselle. Autamme valitsemaan oikean autoosi sopivan akun, tuomme akun paikan päälle ja vaihdamme uuden akun paikalleen. Mikäli auton akun jännite on purkautunut mutta akku vielä muuten toimii, palveluihimme kuuluvat myös auton apukäynnistykset. Tutustu esimerkkivalikoimaamme autojen akkuja täällä. Mikäli tarvitsemasi auton akku ei löydy listasta, soittamalla asiakaspalveluumme voit varmistaa mikäli akku löytyy valikoimastamme.

Tutustu myös hyödyllisiin blogiartikkeleihimme, jotka käsittelevät esimerkiksi akkupalvelun hinnoittelua sekä auton apukäynnistystä, kun auto ei starttaa.