Hinausautokeskus Logo
Blogi|Rengaspalvelu - Asiakaskokemuksia

Rengaspalvelu - Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemus rengasrikko työkeikasta

Rengaspalvelua tien päällä

Hinausautokeskuksen liikkuva rengaspalvelu on nopeasti paikalla, jos rengasrikko yllättää vaikkapa kesken työ- tai kauppareissun. Tämän saivat todeta sekä Sari että Lauri.

Kesäisenä päivänä Sarin työmatka omalla autolla sai ikävän keskeytyksen.
– Ajelin juuri töihin sinä päivänä ja matka yhtäkkiä sitten keskeytyikin. Huomasin, että mittaritaulussa alkoi näkymään rengasvalo ja ymmärsin heti, että kyseessä on rengasrikko, Sari kertoo.

Hän soitti pikaisesti Hinausautokeskukseen ja apu laitettiinkin tulemaan heti tien päälle. Hinausautokeskuksen liikkuvalla rengaspalvelulla on mahdollista pelastaa kiireessä olevat työmatkailijat hyvin nopeallakin aikataululla, koska rengas voidaan tilanteesta riippuen vaihtaa tai paikata heti paikan päällä. Hinausautokeskuksen avulla rengas vaihdettiin  ripeästi, ja Sari pääsi mahdollisimman vähin viivytyksin työpaikalleen.

– Suosittelen Hinausautokeskusta, koska se tarjoaa nopeaa ja laadukasta rengaspalvelua jos rengas rikkoutuu tien päällä. Kyllä käyttäisin Hinausautokeskuksen Tiepalvelua uudelleen, Sari sanoo silminnähden tyytyväisenä.

Vararengas löytyikin omasta takaa

Lauri oli ajelemassa eräänä alkukesän viikonloppuna kauppareissulle, kun hänen autonsa oikeanpuoleinen eturengas rikkoutui ennalta-arvaamattomasti. Laurin vaatimuksena oli saada auton rengas vaihdettua tai korjattua välittömästi, ja mahdollisimman vaivattomasti paikan päällä. Tämän vuoksi apujoukoiksi valikoitui nopeasti Hinausautokeskus.

– Huomasimme pian Hinausautokeskuksen saavuttua paikalle, että autossa onkin varusteena vararengas tällaisia tilanteita varten. Ystävällisesti he sitten vaihtoivat renkaan siinä paikan päällä, Lauri kertaa.

Laurin ajamassa leasing-yrityksen autossa oli kattava vakuutus, ja siten matkaa jatkumaan auttanut rengaspalvelu ei aiheuttanut lainkaan kuluja Laurille. Vakuutus kattoi koko rengaspalvelun hinnan..

– Mielelläni suosittelen Hinausautokeskuksen palveluita kaikille, koska asiakaspalvelu oli nopeaa ja miellyttävää. Palvelusta jäi erittäin hyvä mieli, Lauri summaa.

Hinausautokeskus. Valmiina auttamaan.

Hinausautokeskuksen Rengaspalvelu auttaa autoilijoita tien päällä tai kotipihassa vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhäpäivinä! Renkaan vaihto, rikkoutuneen renkaan paikkaus sekä vararenkaiden lainaus kuuluvat kaikki liikkuvan rengaspalvelun palveluihin. Rengasrikko ei katkaise matkaa, kun soitat Hinausautokeskukselle.

Lue myös blogiartikkelimme siitä, miten toimia kun rengasrikko yllättää tai artikkelimme koskien kaskovakuutuksia.