Hinausautokeskus Logo
Blogi|Rengasrikko

Rengasrikko

hinausautokeskus tiepalvelu liikkuva rengaspalvelu

Rengasrikko tien päällä

Tapahtuiko rengasrikko? Rengasrikko voi iskeä silloin kun sitä vähiten odottaa. Tärkeää on huomata, että rikkoutuneella renkaalla ei ole turvallista ajaa! Rengasrikon aiheuttama vika voi olla vakava ja vaaratilanne, ja siksi on tärkeää huolehtia renkaista ja tarkistaa niiden kunto säännöllisesti.

Mistä rengasrikko johtuu?

Rengasrikko voi johtua monista eri syistä, kuten esimerkiksi kuluneesta kumipinnasta, vierasesineen aiheuttamasta rengaskulumasta tai rengasvaurioista, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi ajoneuvon ajettaessa esimerkiksi terävää esinettä tai kiviä vastaan. Myös väärin asennettu tai muuten epätasapainossa ja väärässä kulmassa oleva rengas voi aiheuttaa rengasrikon.

Auton renkaan saa itse paikata. Rikkoutuneen renkaan vaihto saattaa kuitenkin joskus osoittautua hankalaksi toimenpiteeksi ilman kunnollisia työkaluja, vaarallisessa paikassa tai huonossa säässä. Meiltä saat 24/7 osaavaa ja vahvaa renkaan vaihtoapua, kun sitä tarvitset. Voimme vaihtaa rikkoutuneen renkaan tilalle auton oman vararenkaan tai meiltä lainatun vararenkaan.

Hinausautokeskuksen tiepalvelu auttaa vuorokauden jokaisena tuntina! Saat meidät kiinni numerosta 09 350 8550.