Hinauspalvelu

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu kuljettaa kaikenkokoiset ajoneuvot turvallisesti perille 24h – Tilaa hinaus vaikka heti!
Hinauspalvelu kuljettaa kaikenkokoiset ajoneuvot turvallisesti perille 24h

Hinaus paikalle nopeasti – Hinauspalvelun tilaaminen

Hinauspalvelun tilaaminen ja autosi hinaus on tehty helpoksi. Hinausautokeskuksen ystävällinen asiakaspalvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun, kun tarvitset apua tien päällä kellonajasta riippumatta.

Ajoneuvon rekisteritunnus, auton sijainti sekä ongelman kuvaus riittävät hinauspalvelun tilaamiseen. Asiakaspalvelumme sekä hinausautonkuljettaja osaavat neuvoa ajoneuvolle korjaamon, jos ei korjaamo ole jo tiedossa. Hinausauton saapuminen kestää normaalisti noin 15–60 minuuttia.

Ajoneuvossa kaskovakuutus? Katso maksutavat ja hinnoittelu.

09 350 8550 | Soita 24h

Katso videolta kuinka hinauspalvelu toimii :

Asiakkaidemme arvostelut

Google Rating
4.8
Ari Hintikka
07:41 22 Jan 19
Heti puhelussa kerrottiin rehellisesti, että jonoa on ja menee aikaa.Näin osasi heti "häipyä" paikalta eikä jäänyt turhaa odottamaan.Auto hoitui korjaamolle myöhemmin päivällä sovitusti.
J Hart
14:03 21 Jan 19
Tilattu Autoliiton kautta.Tilanne: Lauantai-ilta Helsinki, Pegerkatu. Lähes tyhjä rengas, huomattu pysäköitäessä. Itse en päässyt paikalle. Hinausautokeskuksen kuljettaja paikkasi renkaan paikanpäällä. Ilmoitti suoritetusta toimenpiteestä. Erinomainen palvelu ja nopeus, suuret kiitokset suoritetuista tehtävästä.
Riitta Pitkänen
14:37 14 Jan 19
Sain erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Kiitos. Palvelu tuli nopeasti verrattuna Autoliiton puhelinpalveluun, joka katkesi kun olin jonottanut ensin 5 minuttia ja sitten uusi jonotus....
Leena H
09:26 14 Jan 19
Puhelimessa oli heti hinausta tilatessa todella miellyttävän oloinen ja ammattitaitoinen naisihminen tilausta vastaanottamassa. Sitten paikalle tuli todella mukava ja ammattitaitoinen hinausautokuski. Molempien henkilöiden asiakaspalvelutaidot täysi 10, mun arvosana asiakaskokemukselle täysi 10.
Matti Kestila
09:21 14 Jan 19
Autoni hyytyi Turun moottoritien päähän Helsingissä. Autoliiton Tiepalvelun avulla auto ei käynnistynyt. Hinausautokeskuksen Janne Turpeinen saapui pikaisesti, toimi ystävällisen taitavasti ja auttoi lopuksi työntämään auton korjaushalliin. Kertakaikkiaan loistavaa palvelua sunnuntai-iltapäivänä. Matti Kestilä, erikoislääkäri
Matti Salmela
10:01 11 Jan 19
VW tiepalvelun kautta tuli apu (reilun tunnin kuluttua) ja avaimeen vaihdetun pariston avulla autoni käynnistyi!

Hinauspalvelun toimialue

Hinausautokeskus tarjoaa hinauspalveluita laajasti Uudenmaan alueella vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa, joista operoidaan koko pääkaupunkiseutu ja sen ympäristökunnat sekä koko Itäinen Uusimaa. Hinausautot liikkuvat jatkuvasti koko toimialueella ja ovat näin nopeasti lähtövalmiudessa valmiina auttamaan olipa kyseessä hinaus tai muu tiepalvelu. Kumppanimme palvelee muualla Suomessa, katso lähin hinauspalvelu.

Hinauksen maksaminen

Vakuutus

Tiesitkö, että useimmat kaskovakuutukset korvaavat ajoneuvon hinauksen?

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme hinauksen suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Ei omavastuuta, eikä bonusmenetystä!

Lue lisää kaskovakuutuksesta

Hinauksen hinta

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan.

Auton hinauksen hinta alkaen 130€ . Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme.

Autoliiton jäsenalennus -10% normaalihinnasta.

Lue lisää hinnoittelusta

Maksutavat

Hinauspalvelun voi maksaa hinausautoissamme käteisellä, pankki- tai luottokortilla sekä laskulla.

Laskun voi maksaa osamaksulla.

Onko ajoneuvossa vakuutus?

Lue lisää maksutavoista

Hinauspalvelu kaikille ajoneuvoille

Monipuolinen hinausautokalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökunta avustavat kattavasti kaiken kokoisia ajoneuvoja joten mopot, moottoripyörät, henkilö- ja pakettiautot sekä raskaan kalusto pääsevät aina turvallisesti perille. Hinausautot ovat varustettu vinsseillä, joten ylösvedot ja nostot onnistuvat ongelmitta hinausautoillamme. Matkan jatkuminen omalla ajoneuvolla on myös hyvin mahdollista, koska taitavat hinausautonkuljettajamme ovat lisäksi tiepalvelun ammattilaisia.

Lue myös blogiartikkelimme siitä, miten hinauspalvelumme voi auttaa sähköauton hyytyessä tai artikkelimme hinauksen korvaavista vakuutuksista.

hinauspalvelu auton hinaus

Auton hinaus

Monipuolinen hinauskalusto mahdollistaa kaikenkokoisten henkilö- ja pakettiautojen hinauksen turvallisesti perille. Auton hinaaminen on syytä jättää ammattilaiselle, jotta auton hinaus onnistuu ongelmitta.

Lue lisää
raskaan kaluston hinauspalvelu

Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston hinausautot on varustettu tehokkailla vinsseillä ja monipuolisilla työkaluilla.

Lue lisää
Moottoripyörän hinaus - Hinauspalvelu

Moottoripyörän hinaus

Moottoripyörän jättäessä tielle kannattaa tilata hinauspalvelu paikalle, joka kuljettaa moottoripyörän turvallisesti kotiin tai korjaamolle.

Lue lisää

Lue lisää hinauspalveluista

Edustamme Autoliiton valtakunnallista hinauspalvelu- ja tiepalveluverkostoa pääkaupunkiseudulla sekä Porvoon seudulla.

LUE LISÄÄ