Hinauspalvelu

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu kuljettaa kaikenkokoiset ajoneuvot turvallisesti perille 24h – Tilaa hinaus vaikka heti!
Hinauspalvelu kuljettaa kaikenkokoiset ajoneuvot turvallisesti perille 24h

Hinaus paikalle nopeasti – Hinauspalvelun tilaaminen

Hinauspalvelun tilaaminen ja autosi hinaus on tehty helpoksi. Hinausautokeskuksen ystävällinen asiakaspalvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun, kun tarvitset apua tien päällä kellonajasta riippumatta.

Ajoneuvon rekisteritunnus, auton sijainti sekä ongelman kuvaus riittävät hinauspalvelun tilaamiseen. Asiakaspalvelumme sekä hinausautonkuljettaja osaavat neuvoa ajoneuvolle korjaamon, jos ei korjaamo ole jo tiedossa. Hinausauton saapuminen kestää normaalisti noin 15–60 minuuttia.

Ajoneuvossa kaskovakuutus? Katso maksutavat ja hinnoittelu.

09 350 8550 | Soita 24h

Katso videolta kuinka hinauspalvelu toimii :

Asiakkaidemme arvostelut

Google Rating
4.8
Adrian Kadir
15:54 07 Aug 19
Meni rengas paskaks niin pahassa paikkaa ja pyöreen pultin nähdessäni oli pakko nöyrtyä ja soittaa HAK:ille että pääsisin helevettii sieltä tuomitsevien katseiden alta kun tunteja yritin vääntää aivan pyöreää pulttia irti renkaan vaihtamiseksi. Soitin sinne, n. 10 sekuntia soiton alkamisesta vastasi asiamiäs. Selitin tilanteen ja odotin about puol minuuttia ja kaveri kertoi että menee korkeintaan 1h. No menihä siinä sitte 1h10min tasan, minkäs teet jos on yhdellä autolla liikenteessä, oli edellinen keikka jotenkin venynyt, perus juttuja ei maailmaa kaada. Mekaanikko ajo auton vieree, hyppäs pakusta ulos, tervehti ja kysyi mitäs oli käyny. Siinä 5h tämän vuoden rankimman vitutuksen jälkeen kerroin helpottuneena pelastajalleni mitä oli tapahtunu. Kaveri sanoi että juu u näitä sattuu kaikille, meni omalle autolleen, veti perässään tunkin jolla olisi norsukin noussu maasta. Laittoi hylsyn paikoilleen ja sai ulos sen pyöreän pultin lopulta jonka jälkeen otin sen ilomielin vastaan ja viskasin niin pitkälle kun oma fysiikka salli. Jani sit vaihto sen renkaan alle 30 sek ajassa ja vei työkalunsa takaisin empimättä. Annoin tietoja siinä pari min verran ja puhuttiin hieman renkaista yleisellä tasolla. Kaikki tää alle 10min auton ajaessa mun auton viereen, ammattitaitoisia kavereita ei mitää ongelmaa.
Mika Viljanen
05:08 24 Jul 19
Hinausta tilatessani kerroin auton olevan parkkihallissa, mutta paikalle saapui kuitenkin auto, joka oli liian iso halliin. Mutta tämä pieni kommunikaatiokatkos unohtui nopeasti, kun erittäin ystävällinen ja avulias kuski selvitteli kanssamme auton sähköongelmaa ja kiipesi auton takaluukun kautta autoon saadakseen konepellin auki apuvirran antamista varten. Kun auto oli saatu jotakuinkin liikkeelle niin että se saatiin hinausauton kyytiin, kuljettaja hoiti sen itsekseen valmiiksi huollon pihaan ilta-aikaankin. Palvelu oli siis kaikin puolin erinomaista.
Laura Mäki
09:17 22 Jul 19
Kun neljä leidiä liikkuu niin kaikkea voi sattua! Autosta tyhjeni akku kun sisätilan peilit valoineen olivat jääneet päälle 🤭 Palvelu toimi nopeasti ja vaivattomasti ja puolen tunnin kuluttua oltiin jo takaisin tien päällä! Suosittelen!
Tatu Chanth
19:42 05 Jul 19
Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, puhelusta alkaen. Toivottavasti et heidän palveluita koskaan tarvitse, mutta jos tarvitset, suosittelen!
matti hyvönen
07:06 25 Jun 19
Toimi moitteettomasti. Autoni perään ajettiin aamuruuhkassa Kustaa Vaasankadulla 18.6. Hinausauto paikalla n. puolessa tunnissa. En saanut yhteyttä Veho/Herttoniemeen (korjaamooni). Vasta matkalla, soittivat, että korjaamotoiminta lopetettu. Hinaaja kuitenkin tietokoneelta löysi toisen vakuutusyhtiöitten suosittaman korjaamon Herttoniemessä ,Autoklinikka. Toki Autoklinikalla heti todettiin, että autoni olisi syytä viedä suoraan Autovahinkokeskukseen Espooseen. Koko tämä kuvio sujui hienosti. Laskukin meni suoraan vakuutusyhtiölle. Kiitos hinauspalvelulle!
Mikko Laakso
18:44 24 Jun 19
Saavuin Helsingin Länsisatamaan 14.6. illalla. Auton parkkivalot olivat vahingossa jääneet päälle 11.6. ja akku oli tietenkin tyhjä. Autoliiton numeron kautta sain avunpyynnön liikkeelle ja melkein heti Hinausautokeskuksen edustaja soitti ja sain tilanneselvityksen. Noin tunnin kuluttua autolle tulostamme saapui apu. Asiallinen nuori mies hoiti tilanteen käden käänteessä ja antoi tarvittavat ohjeet. Kotimatka Pieksämäelle sujui ongelmitta. Suurkiitos!

Hinauspalvelun toimialue

Hinausautokeskus tarjoaa hinauspalveluita laajasti Uudenmaan alueella vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa, joista operoidaan koko pääkaupunkiseutu ja sen ympäristökunnat sekä koko Itäinen Uusimaa. Hinausautot liikkuvat jatkuvasti koko toimialueella ja ovat näin nopeasti lähtövalmiudessa valmiina auttamaan olipa kyseessä hinaus tai muu tiepalvelu. Kumppanimme palvelee muualla Suomessa, katso lähin hinauspalvelu.

Hinauksen maksaminen

Vakuutus

Tiesitkö, että useimmat kaskovakuutukset korvaavat ajoneuvon hinauksen?

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme hinauksen suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Ei omavastuuta, eikä bonusmenetystä!

Lue lisää kaskovakuutuksesta

Hinauksen hinta

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan.

Auton hinauksen hinta alkaen 140€ . Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme.

Autoliiton jäsenalennus -10% normaalihinnasta.

Lue lisää hinnoittelusta

Maksutavat

Hinauspalvelun voi maksaa hinausautoissamme käteisellä, pankki- tai luottokortilla sekä laskulla.

Laskun voi maksaa osamaksulla.

Onko ajoneuvossa vakuutus?

Lue lisää maksutavoista

Hinauspalvelu kaikille ajoneuvoille

Monipuolinen hinausautokalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökunta avustavat kattavasti kaiken kokoisia ajoneuvoja joten mopot, moottoripyörät, henkilö- ja pakettiautot sekä raskaan kalusto pääsevät aina turvallisesti perille. Hinausautot ovat varustettu vinsseillä, joten ylösvedot ja nostot onnistuvat ongelmitta hinausautoillamme. Matkan jatkuminen omalla ajoneuvolla on myös hyvin mahdollista, koska taitavat hinausautonkuljettajamme ovat lisäksi tiepalvelun ammattilaisia.

Lue myös blogiartikkelimme siitä, miten hinauspalvelumme voi auttaa sähköauton hyytyessä tai artikkelimme hinauksen korvaavista vakuutuksista.

hinauspalvelu auton hinaus

Auton hinaus

Monipuolinen hinauskalusto mahdollistaa kaikenkokoisten henkilö- ja pakettiautojen hinauksen turvallisesti perille. Auton hinaaminen on syytä jättää ammattilaiselle, jotta auton hinaus onnistuu ongelmitta.

Lue lisää
raskaan kaluston hinauspalvelu

Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston hinausautot on varustettu tehokkailla vinsseillä ja monipuolisilla työkaluilla.

Lue lisää
Moottoripyörän hinaus - Hinauspalvelu

Moottoripyörän hinaus

Moottoripyörän jättäessä tielle kannattaa tilata hinauspalvelu paikalle, joka kuljettaa moottoripyörän turvallisesti kotiin tai korjaamolle.

Lue lisää

Lue lisää hinauspalveluista

Edustamme Autoliiton valtakunnallista hinauspalvelu- ja tiepalveluverkostoa pääkaupunkiseudulla sekä Porvoon seudulla.

LUE LISÄÄ