Raskaan kaluston hinaus

09 350 8550 | Soita 24h

Monipuolinen ja tehokas raskaan kaluston hinauspalvelu 24h.
Monipuolinen ja tehokas raskaan kaluston hinauspalvelu 24h.

Raskaskalusto liikkuu kevyesti

Raskaan kaluston hinausautot liikkuvat kevyesti auttamaan, kun kalustosi tarvitsee pikaista apua. Laajasta hinauskalustostamme löytyy kuusi vahvaa raskaan kaluston hinausautoa. Raskaan kaluston hinausta jo vuodesta 1965.

Apua tien päällä ja apu tien päälle

Hinaamme kaikki kuorma-autot 2-akselisesta jakeluautosta 5-akseliseen maansiirtoautoon, sekä linja-autot vuosikymmenien kokemuksella.

Jos kyseessä on tekninen vika, niin pyrimme aina ratkaisemaan ongelman tien päällä. Jos korjaus tien päällä ei ole mahdollista, hinaamme ajoneuvon turvallisesti korjaamolle. Ulosajon tai juuttumisen sattuessa saat meiltä vahvaa ja hallittua vetovoimaa.

Raskaan kaluston hinausautot

Hinausautoistamme kuusi hinausautoa soveltuu raskaan kaluston hinauksiin.

Isoin hinausautomme Sisu Erkin on varustettu raskaalla 122tm nosturilla, jolla nostetaan vierestä 40 500 kg. Hinauspuomi on mallia vahva ja viiden vinssin oma vetokyky on 80 000 kg.

Kaksi raskaan kaluston hinausautoistamme on nelivetoisia, joten hinaamme ketterästi myös maastosta. Kyseisissä hinausautoissa on vahvat vinssit ja järeät hinauspuomit.

Kolme hinausautoistamme on raskaita lava-hinausautoja, joilla voidaan hinata monipuolisesti raskasta ja kevyttä kalustoa sekä kuljettaa työkoneita.

Nykyaikaiset hinausvälineet

Käytämme kuorma-autojen hinaukseen tarkoitettuja merkki- ja mallikohtaisia nostorautoja.

Lentokoneen siirto hinausautolla

Tarvittaessa siirrämme vaikka lentokoneen. Käy täällä katsomassa kuinka se tapahtuu

Blogissa kerromme lisää raskaan kaluston hinauksista.

09 350 8550 | Soita 24h

Kuinka raskaan kaluston hinaus tilataan?

 Soita Hinausautokeskuksen tilauskeskukseen 09 350 8550 mihin vuoronkauden aikaan tahansa.

  Ilmoita asiakaspalvelijalle ajoneuvosi sijainti sekä ongelman laatu.

  Jos tiedät mihin ajoneuvosi pitää hinata, kerrothan siitä asiakaspalvelijalle. Voimme myös suositella sopivaa korjaamoa.

 Sovi hinauksen ajankohdasta Hinasautokeskuksen asiakaspalvelijan kanssa (Kuljettajamme saapuu paikalle jopa alle 30 minuutissa).