Hinausautokeskus Logo
Hinausautokeskus

Liikkuva rengaspalvelu

Renkaanvaihto, auton renkaan paikkaus ja muut rengaspalvelut tien päällä. Älä anna rengasrikon katkaista matkaa!

Näin tilaat liikkuvan rengaspalvelun

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Anna tiedot

Kerro ajoneuvosi sijainti, rekisteritunnus ja se, havaitsitko rengasongelman kesken ajon vai parkissa.

3. Kerro viasta

Arvioimme, onko rengas korjattavissa vai vaihdetaanko se vararenkaaseen tai meiltä saatavaan lainarenkaaseen.

4. Sovi ajasta

Sovi rengaspalvelun saapumisesta. Saavumme jopa alle 30 minuutissa tai myöhemmin sovittuna aikana.

Rengasrikko yllättää – 24 / 7 rengaspalvelu auttaa

Rengasrikko voi iskeä silloin kun sitä vähiten odottaa. Tärkeää on huomata, että rikkoutuneella renkaalla ei ole turvallista ajaa. Rengasrikon iskiessä kannattaa pysähtyä mahdollisimman nopeasti turvalliseen kohtaan ja soittaa rengaspalvelu tai hinausauto paikalle.

Rengasrikko voi sattua esimerkiksi kiireisellä valtatiellä, jolloin muun liikenteen huomiointi ja muiden autoilijoiden turvallisuus korostuvat.

Toimi näin, jos rengasvaurio sattuu tien päällä: auton pysäytettyäsi on tärkeää asettaa varoituskolmio paikalleen muita autoilijoita varoittamaan. Varoituskolmio tulisi asettaa tarpeeksi etäälle pysäytetystä autosta, jotta muilla autoilijoilla on tarpeeksi aikaa reagoida tilanteeseen asianmukaisella tavalla.

Rengaspalvelu tien päällä

Matkan ei tarvitse keskeytyä auton renkaan rikkoutumisen takia. Koko pääkaupunkiseudulla toimiva rengaspäivystys palvelee vuosien kokemuksella 24 h numerossa 09 350 8550. Rengaspalvelu auttaa tien päällä renkaan vaihdossa, renkaan korjauksessa tai tarvittaessa lainaa vararenkaan korjauksen ajaksi mihin aikaan tahansa ja ympäri vuoden. Liikkuva rengaspalvelu arvioi aina mikä on paras ratkaisu hoitaa tilanne, eikä sinun tarvitse miettiä mitä tulisi tehdä. Lue rengaspalvelumme asiakaskokemuksista.

Rengasrikko – päivystys

Hinausautokeskuksen 24 h rengasrikko päivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä, joten olkoon kyseessä keväisen arkiaamun työmatka tai rengasrikko lumipyryn keskellä yötä me tulemme paikalle!

Renkaan vaihto

Rikkoutuneen renkaan vaihto saattaa joskus osoittautua hankalaksi toimenpiteeksi ilman kunnollisia työkaluja. Tällöin kannattaa soittaa paikalle rengaspalvelun automekaanikko, jolta löytyvät tarvittavat työkalut sekä vahva ammattitaito renkaan vaihtoon.

Meiltä saat osaavaa renkaan vaihtoapua, kun sitä tarvitset. Voimme vaihtaa rikkoutuneen renkaan tilalle auton oman vararenkaan tai meiltä lainatun vararenkaan. Tietyillä toimialueilla meillä on tarjota myös kokonaan uusia renkaita (Continental tai Nokian). Nopean toimintamme ansiosta rengasrikko ei pääse viivyttämään matkantekoasi liiaksi, vaan saamme ajoneuvosi pian ajokuntoon.

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus on mahdollista tien päällä silloin kun renkaan kulutuspinnassa on ruuvi tai naula. Tyhjällä renkaalla ajaminen ei kannata, koska silloin renkaan runko vaurioituu korjauskelvottomaksi. Ammattilaisemme arvioi kannattaako rengas paikata vai kannattaako tilalle laittaa uusi rengas.

Auton renkaan paikkaus omatoimisesti ei myöskään ole suositeltavaa. Työ on hyvä jättää ammattilaisen käsiin, jotta renkaan vauriot eivät pahene ja esimerkiksi vanne ei rasitu.

Vararengas lainaksi

Tänä päivänä monista autoista puuttuu tilanpuutteen ja painon vuoksi kokonaan auton oma vararengas. Meillä on vararengaspalvelu, joten voimme lainata korjauksen ajaksi rikkoutuneen renkaan tilalle alkuperäisen kokoisen vararenkaan. Vararenkaan lainaus on maksutonta silloin kun saamme rikkoutuneen renkaan meille korjattavaksi.

Lue myös blogiartikkelimme siitä, miten toimia rengasrikon yllättäessä.

Katso videolta, miten liikkuva rengaspalvelu toimii: