Liikkuva rengaspalvelu

Renkaan vaihto sekä muut rengaspalvelut sinulle tien päällä.
09 350 8550 | Soita 24h

Rengasrikko tien päällä?

Auton renkaan rikkoutuminen ei tarvitse olla syynä matkan keskeyttämiselle. Koko pääkaupunkiseudulla palveleva liikkuva rengaspalvelu auttaa tien päällä renkaan vaihdossa, renkaan korjauksessa tai tarvittaessa lainaa vararenkaan korjauksen ajaksi.

Renkaan vaihto

Rikkoutuneen renkaan vaihto saattaa joskus osoittautua hankalaksi toimenpiteeksi ilman kunnollisia työkaluja.

Meiltä saat osaavaa ja vahvaa renkaan vaihtoapua, kun sitä tarvitset. Voimme vaihtaa rikkoutuneen renkaan tilalle auton oman vararenkaan tai meiltä lainatun vararenkaan.

Renkaan paikkaus

Rikkoutunut auton rengas on mahdollista paikata tien päällä silloin, kun renkaan kulutuspinnassa on ruuvi tai naula. Tyhjällä renkaalla ei kannata ajaa, koska silloin renkaan runko vaurioituu korjauskelvottomaksi.

Vararengas lainaksi

Tänä päivänä monista autoista puuttuu tilanpuutteen ja painon vuoksi kokonaan auton oma vararengas. Meillä on vararengaspalvelu, joten voimme lainata korjauksen ajaksi rikkoutuneen renkaan tilalle alkuperäisen kokoisen vararenkaan. Vararenkaan lainaus on maksutonta silloin, kun saamme rikkoutuneen renkaan meille korjattavaksi.

Toimialue

09 350 8550 | Soita 24h
Kuinka liikkuva rengaspalvelu tilataan?

 Soita 24h tilauskeskukseemme 09 350 8550

 Kerro ajoneuvosi sijainti.

  Kuvaile asiakaspalvelijalle kuinka rengas on rikkoutunut. Asiakaspalvelija arvioi onko rengas korjattavissa vai pitääkö rengas vaihtaa auton omaan vararenkaaseen tai meiltä saatavaan lainarenkaaseen.

 Sovi liikkuvan rengaspalvelun saapumisesta asiakaspalvelijan kanssa (Tiepalvelu saapuu paikalle jopa alle 1/2 tunnissa).