Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kajaani

Kun hinauksen tai tiepalvelun tarve yllättää Kajaanissa, saat avun Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Kajaanissa

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Kajaanissa tarjoaa apua vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Kajaanissa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Suomen isoin raskaan kaluston hinausauto

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Kajaanissa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Kajaani

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Kajaanissa pääsee nopeasti paikalle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ja raskaammat ajoneuvot.

Joskus ajatellaan, että esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus tekevät hinauksesta hankalaa tai mahdotonta, mutta hinauspalvelu Kajaanin lava-autoilla minkä vain ajoneuvon hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Kajaanissa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle. Palvelemme koko Kajaanin alueella ja sen ympäristössä. Ei väliä tarvitsetko hinausta Lehtikankaalla tai jäikö auto jumiin Tihisensalmeen – Kajaanin hinauspalvelu tulee avuksesi,

Hinauksen hintaan Kajaanissa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme.

Kun tarvitset hinauspalvelua Kajaanissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Kajaani

Tiepalvelumme Kajaanissa tarjoaa perinteiset tiepalvelun tehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akkujen keskimääräinen elinikä on nykyään 4-6 vuotta, eli jos akku reistailee ja on jo vuosia vanha, voi akun vaihto olla järkevä ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa tiepalvelun autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Kajaanissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelu Kajaanin lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Kajaanin lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Paltamo
  • Hinauspalvelu Pyhäntä
  • Hinauspalvelu Siikalatva
  • Hinauspalvelu Sonkajärvi
  • Hinauspalvelu Sotkamo
  • Hinauspalvelu Vaala
  • Hinauspalvelu Vieremä

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

 

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinauskalustoa talvella

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)