Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Lahti

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Lahdessa, apu löytyy Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Lahdessa

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Lahdessa auttaa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Myös tiepalvelu Lahdessa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Raskaan kaluston hinausta

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Lahdessa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Lahti

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Lahdessa saapuu nopeasti paikalle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ajoneuvot.

Joskus ajatellaan, että esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus tekevät hinauksesta hankalaa tai mahdotonta, mutta hinauspalvelu Lahden lava-autoilla ajoneuvojen hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Lahdessa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle. Palvelemme koko Lahden alueella, joten ei väliä jäitkö jumiin keskustaan tai Ahtialaan, Lahden hinauspalvelumme auttamaan sinut pois pulasta.

Hinauksen hintaan Lahdessa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Lahdessa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Lahti

Tiepalvelumme Lahdessa sisältää perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto, renkaan paikkaus ja vaihto sekä oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuille annetaan nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo useita vuosia vanha, akun vaihto voi olla viisas ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Lahdessa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

Hinauspalvelu Lahdenn lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Lahden lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Heinola
  • Hinauspalvelu Nastola
  • Hinauspalvelu Asikkala
  • Hinauspalvelu Iitti

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hinausauton vieressä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)