Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Oulu

Hinausautokeskus palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä tarvitessasi hinaus- tai tiepalvelua Oulussa.

Hinaus- ja tiepalvelua Oulussa

Jos ajoneuvosi hyytyy tien päälle, saat kaiken tarvittavan avun Hinausautokeskuksen hinauspalvelusta Oulussa. Meiltä onnistuu hinaus lähes mille vain ajoneuvolle kevyimmistä menopeleistä aina raskaaseen kalustoon asti. Päivystämme 24h vuoden jokaisena päivänä. Myös tiepalvelumme Oulussa palvelee ympäri vuorokauden. Hoidamme ammattitaidolla kaikki tiepalveluun kuuluvat tehtävät, kuten apuvirran antamisen, akun vaihdon ja oven avauksen.

Hinauskalustoa talvella

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Oulussa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Oulu

Kun tarvitset hinauspalvelua Oulussa, me riennämme nopeasti apuun. Meillä on sopivaa kalustoa sekä henkilö- ja pakettiautojen että moottoripyörien ja raskaiden ajoneuvojen hinaamiseen.

Toimi näin, kun tarvitset auton hinausta Oulussa: jos ajoneuvosi pysähtyi tienposkeen, vie varoituskolmio oikeaoppisen etäisyyden päähän siitä siksi ajaksi, kun odotat hinausautoa. Huolehdi muutenkin omasta ja muiden turvallisuudesta pysymällä mahdollisimman kaukana vilkkaasta liikenteestä.

Hinauksen hinta Oulussa määräytyy viikonpäivän, kellonajan ja kilometrien mukaan. Jos autosi luisuu ojaan liukkaan kelin takia tai jää jumiin esimerkiksi mutaan tai lumeen, saat silloinkin avun hinauspalvelustamme Oulussa. Ei väliä jos autosi pysähtyi Pikisaareen tai  alkoi takkuamaan Tuirassa – palvelemme koko Oulun alueella.

Auton hinaus on useimmiten välttämätöntä kolaritilanteissa ja silloin kun auto hyytyy ajosta eli kesken matkan. Myös pysäköity auto vaatii hinauksen, jos sitä ei saada korjattua paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Oulussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Oulu

Tiepalvelumme Oulussa sisältää perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuille annetaan nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo vuosia vanha, akun vaihto voi olla viisas ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Oulussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Oulun lähellä

Hinauspalvelumme auttaa myös Oulun lähellä mm.

  • Hinauspalvelu Ii
  • Hinauspalvelu Kempele
  • Hinauspalvelu Liminka
  • Hinauspalvelu Lumijoki
  • Hinauspalvelu Muhos
  • Hinauspalvelu Pudasjärvi
  • Hinauspalvelu Tyrnävä
  • Hinauspalvelu Utajärvi
  • Hinauspalvelu Hailuoto

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)