Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Pori

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Porissa, saat avun Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Porissa

Sammahtiko ajoneuvosi kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelumme Porissa auttaa vuorokauden ympäri 24/7. Meillä on kalustoa niin kevyiden kuin raskaidenkin ajoneuvojen hinaukseen. Tiepalvelu Pori palvelee yhtä lailla 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsit sitten käynnistysapua, akun vaihdon tai renkaan paikkauksen, Hinausautokeskus on oikea paikka pirauttaa.

Raskaan kaluston hinausta

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Porissa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Pori

Kun tarvitset hinausta, hinauspalvelu Pori ennättää paikalle. Toimimme laajasti Porissa Yyteriä myöten ja muuallakin Satakunnassa, kuten Kokemäellä.

Hinauspalvelultamme Porissa luonnistuu niin henkilö- ja pakettiautojen kuin mopojen, moottoripyörien ja mopoautojenkin hinaus.

Automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät ole este hinaukselle, sillä hinauspalvelu Porin lava-autot soveltuvat minkä vain henkilö- tai pakettiauton hinaamiseen.

Myös ojastavedot onnistuvat hinauspalvelu Porilta. Mihin vain autosi jääkään kiinni, se saadaan vinssattua takaisin tielle. Suistuiko autosi Yyterissä tai katkesiko matka Käppärässä – ei huolta hinaamme sinut perille koko Porin alueella.

Hinauksen hintaan Porissa vaikuttavat viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Useimpiin kaskovakuutuksiin kuuluu tavallisesti hinaus- ja autopalveluvakuutus. Silloin hinauksen hinta ei jää asiakkaan maksettavaksi matkan keskeytyessä.

Periaatteemme on, että autoa ei koskaan hinata turhaan eli silloin kun se on korjattavissa tien päällä tiepalvelumekaanikon ansiosta. Asiakaspalvelussamme osataan usein arvioida jo tilausvaiheessa, kaipaako ajoneuvosi hinaus- vai tiepalvelua.

Kun tarvitset hinauspalvelua Porissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Pori

Tiepalvelussamme Porissa osataan monenmoiset tiepalvelutehtävät, joita ovat käynnistysavun antaminen, akun vaihto, vikakoodien nollaus ja renkaan paikkaus.

Apuvirta pelastaa esimerkiksi parkkipaikalle hyytyneen auton. Nykyautot kuluttavat enemmän sähköä kuin vanhat, minkä vuoksi apuvirralle on kysyntää myös lauhoina vuodenaikoina. Mikäli autosi on uuden akun tarpeessa, saat avun liikkuvasta akkupalvelusta.

Joskus auton ajonestolaite voi herjata erilaisista vioista, joita autossa ei todellisuudessa ole ja jotka estävät auton käynnistyksen. Silloin vikakoodien nollaus voi olla paikallaan.

Entä jos autostasi puhkesi rengas? Saamme paikattua pitävästi naulan tai ruuvin pään kokoiset reiät. Niitä isommat repeämät eivät ole paikattavissa. Jos renkaasi repeytyi, ja sinulla on oma vararengas mukana matkassa mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Porissa saa renkaan vaihdettua yhdessä hujauksessa.

Kun tarvitset tiepalvelua Porissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

Hinauspalvelua Porin lähellä

Hinauspalvelumme auttaa myös Porin lähiseudulla mm.

  • Hinauspalvelu Eurajoki
  • Hinauspalvelu Nakkila
  • Hinauspalvelu Kankaanpää
  • Hinauspalvelu Kokemäki
  • Hinauspalvelu Merikarvia
  • Hinauspalvelu Pomarkku
  • Hinauspalvelu Sastamala
  • Hinauspalvelu Siikainen
  • Hinauspalvelu Ulvila

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee lähes ympäri Suomen. Alla muutamia vilkkaimmista kaupungeista:

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinauspalvelu Loviisa

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)