Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Rovaniemi

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Rovaniemellä tai laajemmin Lapissa, saat avun Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Rovaniemellä

Kun autosi sammuu kesken matkan tai et pääse sillä ollenkaan liikkeelle, hinauspalvelu Rovaniemellä auttaa 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelulta luonnistuu kaikenlaisten ja -kokoisten ajoneuvojen hinaukset raskasta kalustoa myöten. Tiepalvelu Rovaniemellä toimii sekin vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalveluun sisältyvät esimerkiksi käynnistysavun antaminen, akkupalvelu ja lukkiutuneen oven avaus.

Hinauskalustoa talvella

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Rovaniemellä

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Rovaniemi

Hinaustarpeen iskiessä hinauspalvelu Rovaniemi tarttuu heti toimeen ja lähtee ajamaan luoksesi. Hinaamme niin moottoripyörät, henkilö- ja pakettiautot kuin raskaankin kaluston. Meiltä onnistuu myös erilaisten työkoneiden siirtotyöt.

Kalustoomme kuuluu myös pieniä hinausautoja, joilla onnistuu parkkialueelta tai -hallista hinaaminen. Automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät estä hinausta, sillä niiden kohdalla käytämme joko lava-autoja tai pienempiä, lisälaitteilla varustettuja hinausautoja.

Hyytyikö auto Napapiirillä tai jäikö kaara jumiin Rantavitikassa – ei hätää hinauspalvelumme toimii koko Rovaniemen alueella.

Hinauspalvelussa Rovaniemellä hallitaan erinomaisesti vinssaukset ja ojastavedot, joille onkin Lapissa tarvetta varsinkin lumiseen aikaan. Mihin vain ajoneuvosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen vaikka minkälaisista kinoksista takaisin tielle.

Hinauksen hintaan Rovaniemellä vaikuttavat viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Nyrkkisääntö on, että auto hinataan vain silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. On useita vikoja, jotka eivät edellytä hinausta, koska ne saadaan korjattua tiepalvelulla.

Kun tarvitset hinauspalvelua Rovaniemellä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Rovaniemi

Tiepalvelu Rovaniemellä tarjoaa monipuoliset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto, auton oven avaus, renkaan vaihto ja polttoaineen tuonti.

Apuvirtaa tarvitaan, jos auton akku on päässyt tyhjentymään. Esimerkiksi lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö nopeuttavat akun tyhjentymistä. Akuille annetaan nykyään kestoksi 4-6 vuotta, eli jos akku on jo vanha ja aiheuttaa päänvaivaa, se voi olla järkevintä vaihtaa uuteen.

Oven avaus on mahdollista silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Mikäli ajoneuvosi rengas puhkesi, se voidaan joko paikata tai vaihtaa vararenkaaseen.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme todennäköisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa hinausautoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen. Myös irronnut puskuri pystytään kiinnittämään tien päällä.

Kun tarvitset tiepalvelua Rovaniemellä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Rovaniemen lähellä

Hinauspalvelumme auttaa myös Rovaniemen lähiseudulla mm.

  • Hinauspalvelu Kittilä
  • Hinauspalvelu Sodankylä
  • Hinauspalvelu Kolari
  • Hinauspalvelu Pello
  • Hinauspalvelu Ylitornio
  • Hinauspalvelu Tervola
  • Hinauspalvelu Ranua
  • Hinauspalvelu Posio
  • Hinauspalvelu Kemijärvi
  • Hinauspalvelu Pelkosenniemi

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)