Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Salo

Saat hinaus- ja tiepalvelut Salossa kätevästi Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Salossa

Jos autosi sammuu kesken matkan tien päälle, hinauspalvelu Salossa tarjoaa apua 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti sekä pienet että suuret ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Salossa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinausauton kuski hymyilee

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Salossa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Salo

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Salossa saapuu nopeasti paikan päälle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ja raskaammat ajoneuvot.

Toisin kuin usein luullaan, automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät ole esteitä hinaukselle, sillä hinauspalvelu Salon lava-autoilla minkä vain ajoneuvon hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Salossa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle. Palvelemme koko Salon alueella, joten ei väliä oletko jumissa Teijossa tai pysähtyikö auto Halikkoon – Salon hinauspalvelu tulee apuun!

Hinauksen hintaan Salosas vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy.

Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme.

Kun tarvitset hinauspalvelua Salossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Salo

Tiepalvelumme Salossa tarjoaa perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten pakkassää, lyhyet ajomatkat ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuilla on nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo muutaman vuoden vanha, akun vaihto voi olla hyvä ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin, kun auton ovet ovat menneet lukkoon ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autosi ajovalo pimenee kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Salossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelu Salon lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Salon lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Koski Tl
  • Hinauspalvelu Lohja
  • Hinauspalvelu Kemiönsaari
  • Hinauspalvelu Marttila
  • Hinauspalvelu Paimio
  • Hinauspalvelu Raasepori
  • Hinauspalvelu Sauvo
  • Hinauspalvelu Somero

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauto auringonpaisteessa

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)