Hinausautokeskus Logo
Blogi|Norsupartio jakso 1 - Apu aina lähellä

Norsupartio jakso 1 - Apu aina lähellä

norsupartio jakso 1 logo

Norsupartio-sarjan ensimmäisessä jaksossa pääset tutustumaan Hinausautokeskuksen arkeen. Mitä tehdä, kun rengas puhkeaa keskellä Turun moottoritietä? Entä kun auto joutuu ilkivallan kohteeksi? Norsupartion apu on aina lähelläsi.

Vauhdissa pamahtanut rengas

Hinausautonkuljettaja Kristian lähtee auttamaan asiakkaita Turuntielle, jossa autosta on täydessä vauhdissa pamahtanut rengas korjauskelvottomaksi. Moottoritie tuo omat haasteensa lastaukselle, mutta leveä piennar auttaa ja työ saadaan tehtyä. Siispä auto kyytiin, asiakkaat hyttiin ja nokka kohti asiakkaan toimipistettä, jossa autoon saadaan vaihdettua uusi rengas. Rutiinikeikka on nopeasti hoidettu.

Pakettiauto, joka ei käynnisty

Seuraavaksi Hinausautokeskuksen Kristian suuntaa auttamaan pakettiautoa, joka ei lähde käyntiin. Alkuun selvitellään missä vika piilee ja todetaan, ettei se ainakaan akussa ole. Auto saadaan muutaman yrityksen jälkeen käynnistettyä sen verran, että se saadaan ajettua hinausauton kyytiin. Auto siirretään Herttoniemen Veholle, jossa tekninen vika huolletaan.

Ilkivallan kohteeksi joutunut auto

Päivän kolmas keikka on ilkivallan kohteeksi joutuneen auton hinaus korjattavaksi. Tuulilasi on sen verran pahasti rikki, ettei autoa voi siirtää muutoin. Niinpä auto ajetaan lavalle kyytiin ja asiakkaan kanssa suunnataan Volkswagen Center Airportiin, jossa auton vahingot arvioidaan ja huolletaan.

Norsupartio valmiina auttamaan

Norsupartion vaiherikas päivä jatkuu ja pian pinteessä oleva autoilija saa apua, kun Kristian on valmiina auttamaan!

Löydät kaikki Norsupartion jaksot YouTube-kanavaltamme.