Hinausautokeskus Logo
hinauspalvelu_autonhinaus

Auton hinaus

Auton hinaus turvallisesti 24h vuorokaudessa

Näin tilaat hinauksen

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Anna tiedot

Tärkeimmät tiedot ovat auton sijainti, sen ongelma ja rekisteritunnus.

3. Kerro kohde

Autosi hinataan haluamaasi tai tarvittaessa meidän suosittelemaan korjaamoon.

4. Sovi ajasta

Ehdimme paikalle jopa alle 30 minuutissa tai halutessasi myöhemmin sovittuna aikana.

Auton hinaus kaikille ajoneuvoluokille

Kun auton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme kuljettavat kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset autot. Auton hinaus korjaamolle onnistuu myös kotipihasta.

Hinausautokeskuksen hinauspalvelut soveltuvat kattavasti eri ajoneuvoluokille, ja valikoimastamme löytyy sopiva hinausauto kaikkiin hinaustarpeisiin.

Ongelmia ei tuota auton hinaus edes hankalasta paikasta, kuten ahtaasta parkkihallista!

Tilaa auton hinaus 24h soittamalla tilausnumeroomme 09 350 8550.

Katso videolta, miten auton hinaus tapahtuu:

Auton hinaus korjaamolle

Auton matka voi katketa useasta eri syystä, mutta tyypillisiä syitä ovat esimerkiksi auton käynnistymiseen liittyvät ongelmat. Auton akku voi olla tyhjentynyt, akku ei ehkä enää lataudu tai akku on voinut tulla tiensä päähän. Joissakin tapauksissa auto tarvitsee vain apukäynnistyksen, mutta myös auton hinaus voi olla tarpeen.

Muita syitä henkilöauton hinauksen tarpeelle voivat olla erilaiset auton sähköviat, jarruviat, vaikeat rengasrikot, moottorihäiriöt tai esimerkiksi väärän polttoaineen tankkaaminen autoon. Useimmissa tapauksissa auto kannattaa hinata suoraan korjaamolle.

Voit lukea auton hinauksen asiakaskokemuksesta blogistamme. Lue myös kiinnostavat blogiartikkelimme koskien hinauksen korvaavia vakuutuksia sekä artikkelimme, jossa osoitamme vääräksi kolme eri väitettä automaattivaihteisen auton hinaamisesta.

 

Henkilö- ja pakettiautojen hinaus lava-autolla

Lavahinausautomme soveltuvat henkilö- ja pakettiautojen, pitkien matkailuautojen ja kevyiden kuorma-autojen hinaukseen. Lava-autolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1-3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaus parkkihallista

Auton hinaus tai auton siirtäminen matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Matalin hinausautomme on alle 1,8 metriä korkea, ja lähisiirtokalustollamme saamme minkä vain auton siirrettyä porttikongin edestä tai jopa taskuparkista esim. silloin kun auto on väärin pysäköity. Myös nelivetoisen auton hinaus parkkihallista onnistuu lisälaitteidemme avulla.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturia voidaan tarvita myös silloin kun auto on ojassa.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen 24/7 juuri silloin kun sinulle sopii.

Hinausautokeskus
Hinausautokeskus akun vaihto

Kuinka auton hinauksen hinta määräytyy?

Autolle otettu kaskovakuutus tyypillisesti korvaa auton hinauksen. Jos vakuutusta ei ole, hinta arkipäivisin on alkaen 140 € ja iltaisin/viikonloppuisin alkaen 200 €.

Lisää aiheesta