Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Tampere

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Tampereella, Hinausautokeskus auttaa puhelimitse ja sähköisesti 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Tampereella

Jos ajoneuvosi hyytyy tien päälle, saat kaiken tarvittavan avun Hinausautokeskuksen hinauspalvelusta Tampereelta. Hinaamme taidokkaasti niin pienet kuin suuret ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin. Päivystämme 24h vuoden jokaisena päivänä. Myös tiepalvelumme Tampereella palvelee ympäri vuorokauden. Hoidamme ammattitaidolla kaikki tiepalveluun kuuluvat tehtävät, kuten apuvirran antamisen, akun vaihdon ja oven avauksen.

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Tampereella

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Tampere

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Tampereella on hetkessä paikalla. Hinauspalvelultamme luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ajoneuvojen hinaaminen.

Myös muut autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Entä jos kohdallesi sattuu ulosajo tai ojaan luisuminen? Vaikka autosi jäisi pahastikin jumiin tai monttuun, hinauspalvelu Tampereen ammattilaiset saavat kulkupelisi takaisin tielle.

Ei väliä sammuiko auto keskustaan vai loppuiko akku Amurissa tulemme paikalle mahdollisimman pian ja  hinauspalvelu auttaa koko Pirkanmaan alueella.

Hinauksen hinta Tampereella muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Myös moniin kevyempiin kaskoihin kuuluu hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Aina hinausauton tilaaja ei todellisuudessa tarvitsekaan hinausta, vaan vika voidaan saada kuntoon toimivalla tiepalvelulla paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Tampereella, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Tampere

Tiepalvelussamme Tampereella osataan monenmoiset tiepalvelutehtävät, joista tavallisimpia ovat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, oven avaus, vikakoodien nollaus ja tankin tyhjennys.

Apuvirta pelastaa esimerkiksi parkkipaikalle hyytyneen auton. Nykyautot kuluttavat enemmän sähköä kuin vanhat, minkä vuoksi apuvirralle on kysyntää myös lauhoina vuodenaikoina.

Meiltä löytyy myös liikkuva akkupalvelu, mikäli autosi on uuden akun tarpeessa. Toimitamme uuden akun paikan päälle, jolloin pääset mahdollisimman pian jatkamaan matkaa.

Jos auton ovet lukkiutuvat ja avain jää auton sisään, tiepalvelumme Tampereella saa ovet auki.
Joskus auton ajonestolaite voi herjata erilaisista vioista, joita autossa ei todellisuudessa ole ja jotka estävät auton käynnistyksen. Silloin vikakoodien nollaus voi olla paikallaan.

Tankin tyhjennys on välttämätön toimenpide, mikäli tankataan vahingossa bensaa dieselautoon tai dieseliä bensa-autoon. Tyhjennys ja puhdistus vaaditaan myös silloin kun AdBlue-säiliöön lisätään vahingossa dieseliä tai toisin päin. Tiepalvelumme Tampereella pystyy tyhjentämään tankin joko paikan päällä tai varikolla.

Kun tarvitset tiepalvelua Tampereella, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

Hinauspalvelua Tampereen lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Tampereen lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Kangasala
  • Hinauspalvelu Lempäälä
  • Hinauspalvelu Nokia
  • Hinauspalvelu Orivesi
  • Hinauspalvelu Pirkkala
  • Hinauspalvelu Ruovesi
  • Hinauspalvelu Ylöjärvi

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Muita hinauspalvelun kaupunkeja

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)