Hinausautokeskus Logo
Autonkuljetusauto

Autonkuljetus

Luotettava autonkuljetus yksityishenkilöille ja yrityksille

Autonkuljetukset pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella

Monipuolisella autonkuljetuskalustollamme kuljetamme kustannustehokkaasti useita autoja kerrallaan Uudenmaan alueella. Tilava autonkuljetusrekka ja ammattilaiskuski lastaa autot rekkaan turvallisesti ja tehokkaasti. Autonkuljetusauto on monesti tarpeen erityisesti sellaisille ajoneuvoille, jotka eivät liiku omin neuvoin tai eivät olet tieliikennekäytössä. Autojen kuljetus on järkevää myös kun haluat siirtää kustannustehokkaasti useamman auton kerralla.

Auton siirtopalvelu

Me siirrämme autosi turvallisesti määränpäähänsä, olet sitten yksityishenkilö tai tarvitsen siirtoa yrityksen autoille. Auton siirron palvelussa siirrämme autonkuljetusautoillamme päivittäin kymmeniä autoja eri asiakasyritysten ja autoliikkeiden välillä. Olemme tehneet hinauksia ympäri vuorokauden vuosikymmenien kokemuksella, joten saat varmasti palvelua oli tarve siirtää auto nopeasti liikkeestä toiseen tai vaikka asiakkaalle. Saat lisätietoa auton siirtopalveusta soittamalla 09 3508 5534.

Lyhyen matkan ja nopean aikataulun auton siirto hinausautolla

Kun on kyse 1-5 auton siirrosta, välimatkat ovat lyhyitä ja aikataulu tiukka, on autokuljetus tehokkainta suorittaa hinausautokalustolla autonkuljetusauton sijaan. Myös yksityishenkilönä saat avun yhtälailla, vaikkapa museo- tai kilpa-auton siirtoon tai vaikka hajonneen auton siirtoon korjaamolle. Käsittelemme jokaisen siirron yksilöllisesti, jolloin voit olla varma että autoasi ja sen erityispiireitä kunnoitetaan.

Auton kuljetus hinta

Soita ja saat ystävällisiltä asiakaspalvelijoiltamme nopeasti hinnan, mitä autosi siirron hinnaksi tulee.

Tilaa autonkuljetusauto tai pyydä hinta numerosta 09 3508 5534!

Muut kuljetuspalvelut

Saat kauttamme myös konekuljetusta.