Hinausautokeskus Logo
Kaksi autoa mahtuu samaan hinausautoon

Hinauksen hinta

Tiesitkö, että kaskovakuutus tarkoittaa useimmiten ilmaista hinausta tai tiepalvelua?

Miten auton hinauksen hinta määräytyy?

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan. Kilometrihinnoittelua käytämme yleensä yli 100 kilometrin hinauksissa. Hinauspalvelun hinnastossa auton hinauksen hinta on edullisimmillaan arkipäivänä aikavälillä 8:00–16:00.

Tyypillisesti auton hinauksen hinta arkipäivänä on alkaen 140 € ja iltaisin/viikonloppuisin alkaen 200 €. Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 09 350 8550.

Auton hinauksen hintaan vaikuttaa myös ajoneuvon kokoluokka. Moottoripyörän hinaus ja auton hinaus ovat yleensä hinnaltaan samat. Raskaan kaluston hinauksen hinta määritellään aina erikseen.

Kattaako vakuutus hinauksen hinnan?

Vakuutus

Useimmiten ajoneuvoissa on kaskovakuutus, joka korvaa ajoneuvon hinauksen täysimääräisesti, eli kaskovakuutuksen avulla hinauksen hinta on 0 €.

Lue lisää
Lasku vakuutusyhtiöön

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Voimme laskuttaa auton hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Maksutavat

Jos vakuutusta ei ole, hinauspalvelun maksutavat ovat käteinen, pankki- tai luottokortti tai lasku. Laskun voi maksaa myös osamaksulla.

Lue lisää
Autonkuljetusauto

Hinauksen hinta Autoliiton jäsenille

Autoliiton jäsenalennus on -10 % auton hinauksen normaalihinnasta. Autoliiton Plus-jäsenyys korvaa auton hinauspalvelun hinnan ja tiepalvelun kokonaan. Autoliiton Plus-jäsenen tulee olla Autoliiton hätäpalveluun yhteydessä, kun avuntarve tien päällä yllättää. Plus-jäsenille tarkoitettu puhelinnumero lukee jäsenkortin takaosassa.