Hinausautokeskus Logo
Hinausauton kuski hymyilee

Hinauksen hinta

Tiesitkö, että kaskovakuutus tarkoittaa useimmiten ilmaista hinausta tai tiepalvelua?

Hinauksen hinta

Tyypillisesti auton hinaus maksaa arkipäivänä alkaen 150 € ja iltaisin/viikonloppuisin alkaen 260 €. Hinauksen hinta on asiakkaalle kuitenkin yleensä ilmainen, koska hinaus kuuluu useaan kaskovakuutukseen.

Selvitä hinauksen hinta helposti

Autamme mielellämme sinua selvittämään asian. Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 09 350 8550 tai tutustumalla hinauspalveluumme.

Paljonko hinaus maksaa?

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan. Kilometrihinnoittelua käytämme yleensä yli 100 kilometrin hinauksissa. Hinauspalvelun hinnastossa auton hinauksen hinta on edullisimmillaan arkipäivänä aikavälillä 8:00–16:00.

Miten hinauksen hinta muodostuu?

On hyvä ymmärtää miten hinausauton hinta muodostuu. Auton hinauksen hintaan vaikuttaa myös ajoneuvon kokoluokka. Moottoripyörän hinaus ja auton hinaus ovat yleensä hinnaltaan samat. Raskaan kaluston hinauksen hinta määritellään aina erikseen.

Kattaako vakuutus hinauksen hinnan?

Vakuutus

Useimmiten ajoneuvoissa on kaskovakuutus, joka korvaa ajoneuvon hinauksen täysimääräisesti, eli kaskovakuutuksen avulla hinauksen hinta on 0 €.

Lue lisää
Lasku vakuutusyhtiöön

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Voimme laskuttaa auton hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Maksutavat

Jos vakuutusta ei ole, hinauspalvelun maksutavat ovat käteinen, pankki- tai luottokortti tai lasku. Laskun voi maksaa myös osamaksulla.

Lue lisää
Autonkuljetusauto

Hinauksen hinta Autoliiton jäsenille

Autoliiton jäsenalennus on -15 % auton hinauksen normaalihinnasta. Autoliiton Plus-jäsenyys korvaa auton hinauspalvelun hinnan ja tiepalvelun kokonaan. Autoliiton Plus-jäsenen tulee olla Autoliiton hätäpalveluun yhteydessä, kun avuntarve tien päällä yllättää. Plus-jäsenille tarkoitettu puhelinnumero lukee jäsenkortin takaosassa.