Hinausautokeskus Logo
Hinausautoja

Hinausauto

Tilaa sopiva hinausauto nopeasti paikalle. Meiltä löytyy sopiva hinausauto kaikkein vaativimpiinkin tilanteisiin.

Hinausautot kaikkiin tilanteisiin

Hinausautomme ovat hinausalan parhaimmistoa. Hinausautojen suunnittelussa on otettu huomioon Suomen rankat keliolosuhteet sekä uusiutuva ajoneuvotekniikka, ja näin olemme varmistaneet, että pystymme palvelemaan autettavia mahdollisimman tehokkaasti kelistä ja ajankohdasta riippumatta.

Kattavalla hinausautokalustolla pystymme palvelemaan kaikenkokoisia ajoneuvoja, kaikenlaisista paikoista. Hinausautot soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, moottoripyörille sekä raskaalle kalustolle. Laadukkailla hinausautoillamme sujuu kaikenlainen hinaus.

Hinausauto raskaalle kalustolle

Raskas kalusto liikkuu kevyesti. Raskaimmat hinausautot palvelevat raskasta kalustoa, kuten kuorma- ja linja-autoja. Raskaan kaluston hinausautot vinssaavat myös työkoneita, kun ne joutuvat upoksiin.

Raskaalle kalustolle tarkoitettu hinausauto on varusteltu lumiketjuilla, ja näin pääsy hinattavan luokse on taattu. Raskaan kaluston hinausauton varustus on kattava. Raskaan kaluston hinausautoistamme löytyy merkki- ja mallikohtaiset nostoraudat, joilla hinattavat kuljetetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti korjaamoon. Varustuksesta löytyy myös kattavasti ketjuja ja nostoliinoja ylösvetoihin.

Avustamme raskasta kalustoa neljällä raskaan kaluston yksiköllä. Tilaa raskaan kaluston hinaus.

Lavahinausauto

Hinausautoista suurin osa on lavahinausautoja, joilla voi kuljettaa moottoripyöriä ja 1–3 henkilö- tai pakettiautoa kerrallaan. Hinausautossa on vinssit ajoneuvojen kyytiinottoa sekä esimerkiksi ojasta ylös vetämistä varten.

Lava-auton kantavuus hinatessa on jopa 12 000 kg, joten kevyet kuorma- ja linja-autot sekä työkoneet kulkevat vaivattomasti hinausauton kyydissä.

Lava-autot ovat erikokoisia ja niitä on 13 yksikköä.

Hinausautokeskus - Valmiina auttamaan

Pienet ja matalat hinausautot

Pienimmät hinausautomme mahtuvat sujuvasti jopa 1,8 metriä korkeisiin parkkihalleihin.

Hinausautoissa on hydraulinen hinauspuomi. Hinauspuomissa on ”krilli”, johon hinattavan ajoneuvon renkaat ajetaan ja sidotaan kiinni kuljetuksen ajaksi.

Pienet hinausautot on varustettu apulaitteilla, jotka mahdollistavat myös nelivetoisten autojen hinauksen parkkihalleista ja ahtaista paikoista.

Meillä on neljä mataliin ja ahtaisiin paikkoihin sopivaa hinausautoa jo pelkästään Uudenmaan alueella.

Hinausauto nosturilla

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetuilla hinausautoillamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla.

Hinausautokeskus Sisu