Hinausautokeskus Logo
Blogi|Auton rengas puhki

Auton rengas puhki

Kun rengas puhkeaa, Hinausautokeskus auttaa

Jos rengas menee puhki kesken matkan, kannattaa soittaa paikalle 24h rengaspalvelu.

On kaunis perjantai-iltapäivä ja olet ajoittanut matkasi lähdön hyvin. Työmatkaliikenne alkaa rauhoittua ja tie kesämökille tulee olemaan rauhallinen. Autosi on pakattu, perhe on kyydissä ja matka voi huoletta alkaa. Suuntaat moottoritielle, mutta ihmettelet auton ravistavan kummallisesti nopeuden kasvaessa suuremmaksi.

Rengas puhki mitä tehdä?

Päätät pysäyttää auton tien reunaan ja tarkistaa, mistä on kyse. Huomaat auton takarenkaan tyhjentyneen kokonaan ja leikkautuneen vauhdissa palasiksi. Neuvokkaana et kuitenkaan hätäänny, vaan päätät vaihtaa renkaan auton vararenkaaseen. Niinpä nostat matkatavarat ulos ja avaat kannen, jonka alla vararengas yleensä on. Pettymys kuitenkin iskee, sillä huomaat vararenkaan vaihtuneen renkaanpaikkaus-sarjaan. Tajuat heti, että siitä ei repeytyneen renkaan kanssa ole mitään iloa ja ärsytys valtaa mielen.

Pelastus on lähellä

Menikö reissu mökille täysin mönkään rengasepisodin takia? Ei mennyt!

Neuvokkaana osaat tilata paikalle Hinausautokeskuksen Liikkuvan rengaspalvelun, joka tuo tarvittaessa paikalle aina oikeanlaisen lainarenkaan vastaamaan auton alkuperäistä rengasta. Tämän jälkeen matkasi jatkuu huoletta lainarenkaalla, kunnes rikkoutunut rengas on korjattu ja vaihdettu. Mökkireissu pelastettu ja viikonloppu voi alkaa!

Tarvitsetko 24h rengaspalvelua? Soita 09 350 8550.