Hinausautokeskus Logo
Blogi|Asiakaskokemus: Vaihtolavacom

Asiakaskokemus: Vaihtolavacom

Ahtaiden paikkojen mestari Joni Rambo Broström Vaihtolavacomista arvostaa nopeaa palvelua. Hinausautokeskus on saanut palvella Vaihtolavacomia erilaisissa tilanteissa jo vuodesta 2007 lähtien. Nopea palvelu on myös Vaihtolavacomin valttikortti ja näin VLC:n omiin lentäviin lauseisiin kuuluukin ”Ei oo häpee tulla nopee”.

Vaihtolavacomin juuret ulottuvat 1960-luvulle, jolloin Rambon vaari perusti kuljetusliikkeen yhden kuorma-auton voimin. Vuonna 2022 Vaihtolavacom Oy:llä on reilu 70 kuorma-autoa, noin 2000 vaihtolavaa sekä erilaisia työkoneita sekä pakettiautoja. Jätteiden vastaanottoa ja käsittelyä varten on yrityksellä 4 siirtokuormausasemaa, 3 Helsingissä ja yksi Espoossa. Vaihtolavacom Oy työllistää suoraan ja välillisesti yli 100 henkilöä.

Lisätietoa Vaihtolavacomista: https://vaihtolava.com/

Raskas kaluston liikkuu kevyesti

Raskaan kaluston hinausautomme liikkuvat kevyesti auttamaan, kun kalustosi tarvitsee pikaista apua. Laajasta hinauskalustostamme löytyy kuusi vahvaa raskaan kaluston hinausautoa. Olemme tarjonneet raskaan kaluston hinausta jo vuodesta 1965. Kaiken kaikkiaan hinaus- ja tiepalvelukalustoa Hinausautokeskukselta löytyy railut 30 ajoneuvoa.