Hinauksen hinta

Kuinka auton hinauksen hinta määräytyy?

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan. Kilometrihinnoittelua käytämme yleensä yli 100 kilometrin hinauksissa. Hinauspalvelun hinnastossa auton hinauksen hinta on edullisimmillaan arkipäivänä 8:00 – 16:00 välisenä aikana. Tyypillisesti auton hinauksen hinta arkipäivänä on alkaen 140 € ja iltaisin/viikonloppuisin alkaen 200 €. Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme.

Auton hinauksen hintaan vaikuttaa myös ajoneuvon kokoluokka. Moottoripyörän hinaus ja auton hinaus ovat yleensä hinnaltaan samat. Raskaan kaluston hinauksen hinta määritellään aina erikseen.

09 350 8550 | Soita 24h

Kattaako vakuutus hinauksen hinnan?

Useimmiten ajoneuvoissa on kaskovakuutus, joka korvaa ajoneuvon hinauksen täysimääräisesti, eli kaskovakutuuksen avulla hinauksen hinta on 0€. Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, mikä tekee auton hinauksen hinnan laskutusprosessista yksinkertaisen. Voimme laskuttaa auton hinauksen tai muun avustuksen suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Maksutavat

Hinauspalvelun maksutavat ovat käteinen, pankki- tai luottokortti sekä lasku. Laskun voi maksaa myös osamaksulla.

Auton hinauksen hinta Autoliiton jäsenille

Autoliiton jäsenalennus on -10% auton hinauksen normaalihinnasta. Autoliiton Plus -jäsenyys korvaa auton hinauspalvelun hinnan ja tiepalvelun kokonaan. Autoliiton Plus -jäseneksi voit liittyä täältä.

Autoliiton Plus -jäsenen tulee olla Autoliiton hätäpalveluun yhteydessä, kun tarvitsee apua tien päällä. Plus-jäsenille tarkoitettu puhelinnumero lukee jäsenkortin takaosassa.