Hinauksen hinta

Kuinka hinauksen hinta määräytyy?

Hinauspalvelun hinta määräytyy ajankohdan ja käytetyn ajan mukaan. Kilometrihinnoittelua käytämme yleensä yli 100 kilometrin hinauksissa. Hinauspalvelun hinnastossa hinauksen hinta on edullisimmillaan arkipäivänä 8:00 – 16:00 välisenä aikana. Tyypillisesti hinauksen hinta arkipäivänä on alkaen 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin alkaen 200 €. Voit pyytää tarkemman tarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme.

Hinauksen hintaan vaikuttaa myös ajoneuvon kokoluokka. Moottoripyörän ja auton hinauksen hinta on yleensä sama. Raskaan kaluston hinauksen hinta määritellään aina erikseen.

09 350 8550 | Soita 24h

Ajoneuvon vakuutus

Useimmiten ajoneuvoissa on kaskovakuutus, joka korvaa ajoneuvon hinauksen täysimääräisesti. Voimme laskuttaa hinauksen tai muun avustuksen suoraan vakuutusyhtiöstä.

Maksutavat

Hinauspalvelun maksutavat ovat käteinen, pankki- tai luottokortti sekä lasku. Laskun voi maksaa myös osamaksulla.

Autoliiton jäsen?

Autoliiton jäsenalennus -10% normaalihinnasta. Autoliiton Plus -jäsenyys korvaa hinauspalvelun ja tiepalvelun kokonaan. Autoliiton Plus -jäseneksi voit liittyä täältä.

Autoliiton Plus -jäsenen tulee olla Autoliiton hätäpalveluun yhteydessä, kun tarvitsee apua tien päällä. Plus-jäsenille tarkoitettu puhelinnumero lukee jäsenkortin takaosassa.