Hinauspalvelu ja tiepalvelu Joensuu

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Joensuu

Jos ajoneuvosi hyytyy tien päälle, saat kaiken tarvittavan avun Hinausautokeskuksen hinauspalvelusta Joensuussa. Meiltä onnistuu hinaus lähes mille vain ajoneuvolle kevyimmistä menopeleistä aina raskaaseen kalustoon asti. Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Myös tiepalvelumme Joensuussa palvelee sinua ympäri vuorokauden. Hoidamme ammattitaidolla kaikki tiepalveluun kuuluvat tehtävät, kuten apuvirran antamisen, akun vaihdon ja oven avauksen.

Hinauspalvelu Joensuu

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Joensuussa on hetkessä paikalla. Hinauspalvelulta luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen. Myös muut autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Entä jos kohdallesi sattuu ulosajo tai ojaan luisuminen? Vaikka autosi jäisi pahastikin jumiin tai monttuun, hinauspalvelu Joensuun ammattilaiset saavat kulkupelisi takaisin tielle tuota pikaa.

Kun tarvitset tiepalvelua Joensuussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauksen hinta Joensuussa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja hinattavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Myös moniin kevyempiin kaskoihin kuuluu hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Aina hinausauton tilaaja ei todellisuudessa tarvitsekaan hinausta, vaan vika voidaan saada kuntoon toimivalla tiepalvelulla.

Tiepalvelu Joensuu

Tiepalvelussamme Joensuussa osataan monenmoiset tiepalvelun tehtävät, joista tavallisimpia ovat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, oven avaus, vikakoodien nollaus ja tankin tyhjennys.

Apuvirta pelastaa esimerkiksi parkkipaikalle hyytyneen auton. Nykyautot kuluttavat enemmän sähköä kuin vanhat, minkä vuoksi apuvirralle on kysyntää myös lauhoina vuodenaikoina. Meiltä löytyy myös liikkuva akkupalvelu, mikäli autosi on uuden akun tarpeessa.

Jos auton ovet lukkiutuvat ja avain jää auton sisään, tiepalvelumme Joensuussa saa ovet auki käden käänteessä.

Joskus auton ajonestolaite voi herjata erilaisista vioista, joita autossa ei todellisuudessa ole ja jotka estävät auton käynnistyksen. Silloin voidaan tarvita vikakoodien nollausta, jotta auto taas käynnistyy.

Tankin tyhjennys on välttämätön toimenpide, mikäli tankataan vahingossa bensaa dieselautoon tai dieseliä bensa-autoon. Tyhjennys ja puhdistus täytyy tehdä myös silloin kun AdBlue-säiliöön lisätään vahingossa dieseliä tai toisin päin. Tiepalvelumme Joensuussa pystyy tyhjentämään tankin joko paikan päällä tai varikolla.

Kun tarvitset tiepalvelua Joensuussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2241 reviews
Tarja H.
10:08 28 Jul 21
Akun lataus onnistui. Nopea palvelu.
jari L.
07:32 28 Jul 21
Toimii kuin junan vessa
Roosa T.
06:14 27 Jul 21
Loistava ja nopea palvelu!
Timo H.
05:56 26 Jul 21
Käynnistysapu alle puolen tunnin.
Juha P.
13:10 23 Jul 21
Lukituksen avaus...
Jan von Z.
08:23 19 Jul 21
Harvoin saa näin hyvää palvelua, suosittelen.

Palvelemme tehokkaasti Joensuussa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Joensuu

Hinauspalvelu Joensuu

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Joensuu

Tiepalvelu Joensuu

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Joensuu

Auton kierrätys Joensuu

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti