Hinauspalvelu ja tiepalvelu Jyväskylä

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Jyväskylä

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Jyväskylässä tarjoaa apua 24 h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Myös tiepalvelu Jyväskylässä tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinauspalvelu Jyväskylä

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Jyväskylässä on hetkessä paikalla. Hinauspalvelulta luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen. Myös muut autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Entä jos kohdallesi sattuu ulosajo tai ojaan luisuminen? Vaikka autosi jäisi pahastikin jumiin tai monttuun, hinauspalvelu Jyväskylän ammattilaiset saavat kulkupelisi takaisin tielle.

Kun tarvitset tiepalvelua Jyväskylässä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauksen hinta Jyväskylässä muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Myös moniin kevyempiin kaskoihin kuuluu hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Aina hinausauton tilaaja ei todellisuudessa tarvitsekaan hinausta, vaan vika voidaan saada kuntoon toimivalla tiepalvelulla.

Tiepalvelu Jyväskylä

Tiepalvelu Jyväskylän repertuaariin kuuluu monet tiepalvelutehtävät, kuten apuvirran antaminen, akun vaihto, oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle, mikäli akku on syystä tai toisesta tyhjentynyt. Silloin kun apuvirta ei enää vaikuta elvyttävän vanhaa akkua, tiepalvelu Jyväskylässä voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Jyväskylässä pystyy avaamaan ovet.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on tavallisesti liian iso paikattavaksi. Jos sinulla on oma vararengas mukana matkassa, mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Jyväskylässä vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Jyväskylässä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2241 reviews
Tarja H.
10:08 28 Jul 21
Akun lataus onnistui. Nopea palvelu.
jari L.
07:32 28 Jul 21
Toimii kuin junan vessa
Roosa T.
06:14 27 Jul 21
Loistava ja nopea palvelu!
Timo H.
05:56 26 Jul 21
Käynnistysapu alle puolen tunnin.
Juha P.
13:10 23 Jul 21
Lukituksen avaus...
Jan von Z.
08:23 19 Jul 21
Harvoin saa näin hyvää palvelua, suosittelen.

Palvelemme tehokkaasti Jyväskylässä. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Jyväskylä

Hinauspalvelu Jyväskylä

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Jyväskylä

Tiepalvelu Jyväskylä

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Jyväskylä

Auton kierrätys Jyväskylä

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti