Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kajaani

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kajaani

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Kajaanissa tarjoaa apua vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Myös tiepalvelu Kajaanissa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinauspalvelu Kajaani

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Kajaanissa pääsee nopeasti paikalle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ja raskaammat ajoneuvot. Joskus ajatellaan, että esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus tekevät hinauksesta hankalaa tai mahdotonta, mutta hinauspalvelu Kajaanin lava-autoilla minkä vain ajoneuvon hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Kajaanissa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle.

Kun tarvitset tiepalvelua Kajaanissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauksen hintaan Kajaanissa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme.

Tiepalvelu Kajaani

Tiepalvelumme Kajaanissa tarjoaa perinteiset tiepalvelun tehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akkujen keskimääräinen elinikä on nykyään 4-6 vuotta, eli jos akku reistailee ja on jo vuosia vanha, voi akun vaihto olla järkevä ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa tiepalvelun autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Kajaanissa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2241 reviews
Tarja H.
10:08 28 Jul 21
Akun lataus onnistui. Nopea palvelu.
jari L.
07:32 28 Jul 21
Toimii kuin junan vessa
Roosa T.
06:14 27 Jul 21
Loistava ja nopea palvelu!
Timo H.
05:56 26 Jul 21
Käynnistysapu alle puolen tunnin.
Juha P.
13:10 23 Jul 21
Lukituksen avaus...
Jan von Z.
08:23 19 Jul 21
Harvoin saa näin hyvää palvelua, suosittelen.

Palvelemme tehokkaasti Kajaanissa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Kajaani

Hinauspalvelu Kajaani

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Kajaani

Tiepalvelu Kajaani

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Kajaani

Auton kierrätys Kajaani

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti