Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kuopio

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kuopio

Hyytyikö ajoneuvosi kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelumme Kuopiossa auttaa sinua joka päivä vuorokauden ympäri.

Tiepalvelumme Kuopiossa palvelee sekin 24 h vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsit sitten käynnistysapua, tankin tyhjennyksen tai oven avauksen, Hinausautokeskuksen tiepalvelu Kuopio on oikea paikka soittaa.

Hinauspalvelu Kuopio

Kun tarvitset hinauspalvelua Kuopiossa, me riennämme nopeasti apuun. Meillä on sopivaa kalustoa sekä henkilö- ja pakettiautojen että moottoripyörien hinaamiseen.

Toimi näin, kun tarvitset auton hinausta Kuopiossa:

Kun tarvitset tiepalvelua Kuopiossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Jos ajoneuvosi pysähtyi tienposkeen, vie varoituskolmio oikeaoppisen etäisyyden päähän siitä siksi ajaksi, kun odotat hinausautoa. Huolehdi muutenkin omasta ja muiden turvallisuudesta pysymällä mahdollisimman kaukana vilkkaasta liikenteestä.
Hinauksen hinta Kuopiossa määräytyy viikonpäivän, kellonajan ja kilometrien mukaan.

Jos autosi luisuu ojaan liukkaan kelin takia tai jää jumiin esimerkiksi mutaan tai lumeen, saat silloinkin avun hinauspalvelustamme Kuopiossa.

Auton hinaus on useimmiten välttämätöntä kolaritilanteissa ja silloin kun auto hyytyy ajosta eli kesken matkan. Myös pysäköity auto vaatii hinauksen, jos sitä ei saada korjattua paikan päällä.

Tiepalvelu Kuopio

Tiepalvelu Kuopion repertuaariin kuuluu monet tiepalvelutehtävät, kuten apuvirran antaminen, akun vaihto, oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle, mikäli akku on syystä tai toisesta tyhjentynyt. Silloin kun apuvirta ei enää vaikuta elvyttävän vanhaa akkua, tiepalvelu Kuopiossa voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Kuopiossa pystyy avaamaan ovet.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on yleensä liian iso paikattavaksi. Jos sinulla on oma vararengas mukana matkassa, mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Kuopiossa vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Kuopiossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2126 reviews
19 8.
15:22 16 May 21
Nopea ja asiakasystävällinen, suosittelen👍
Marja-Leena V.
05:50 14 May 21
Autoni ei käynnistynyt, joten soitin hinauskeskukseen ja sovimme tapaamisajan .Kävi kuitenkin niin että juuri ennen tapaamisaikaamme kokeilin käynnistystä ja hokkus pokkus auto käynnistyi!
Noora L.
18:40 11 May 21
Avun sai todella nopeasti ja palvelu oli asiantuntevaa. Ammatilaiselta sai mielipiteen kysyttäessä myös työtehtävän ulkopuolisesta autoon liittyvästä asiasta. Suosittelen!
Henry P.
10:55 07 May 21
Kaikki toimi moitteettomasti.
Tiina S.
10:00 07 May 21
Hieno homma. Kun soitin , niin meni puolituntia ja huoltopalvelu tuli ja latasi akkua. Ystävällinen palvelu. Iso kiitos.
Carina K.
05:03 30 Apr 21
Mahtavaa ammattilaista palvelua hädän hetkellä!

Palvelemme tehokkaasti Kuopiossa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Kuopio

Hinauspalvelu Kuopio

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Kuopio

Tiepalvelu Kuopio

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Kuopio

Auton kierrätys Kuopio

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti