Hinauspalvelu ja tiepalvelu Lappeenranta

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Lappeenranta

Jos autosi sammuu kesken matkan tien päälle, hinauspalvelu Lappeenrannassa tarjoaa apua 24 h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti sekä pienet että suuret ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Myös tiepalvelu Lappeenrannassa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinauspalvelu Lappeenranta

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Lappeenrannassa saapuu nopeasti paikan päälle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ja raskaammat ajoneuvot. Toisin kuin usein luullaan, automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät ole esteitä hinaukselle, sillä hinauspalvelu Lappeenrannan lava-autoilla minkä vain ajoneuvon hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Lappeenrannassa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle.

Kun tarvitset tiepalvelua Lappeenrannassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauksen hintaan Lappeenrannassa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme.

Tiepalvelu Lappeenranta

Tiepalvelumme Lappeenrannassa tarjoaa perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten pakkassää, lyhyet ajomatkat ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuilla on nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo muutaman vuoden vanha, akun vaihto voi olla hyvä ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin, kun auton ovet ovat menneet lukkoon ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autosi ajovalo pimenee kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Lappeenrannassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2241 reviews
Tarja H.
10:08 28 Jul 21
Akun lataus onnistui. Nopea palvelu.
jari L.
07:32 28 Jul 21
Toimii kuin junan vessa
Roosa T.
06:14 27 Jul 21
Loistava ja nopea palvelu!
Timo H.
05:56 26 Jul 21
Käynnistysapu alle puolen tunnin.
Juha P.
13:10 23 Jul 21
Lukituksen avaus...
Jan von Z.
08:23 19 Jul 21
Harvoin saa näin hyvää palvelua, suosittelen.

Palvelemme tehokkaasti Lappeenrannassa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Lappeenranta

Hinauspalvelu Lappeenranta

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Lappeenranta

Tiepalvelu Lappeenranta

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Lappeenranta

Auton kierrätys Lappeenranta

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti