Hinauspalvelu ja tiepalvelu Oulu

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Oulu

Jos ajoneuvosi hyytyy tien päälle, saat kaiken tarvittavan avun Hinausautokeskuksen hinauspalvelusta Oulussa. Meiltä onnistuu hinaus lähes mille vain ajoneuvolle kevyimmistä menopeleistä aina raskaaseen kalustoon asti. Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Myös tiepalvelumme Oulussa palvelee ympäri vuorokauden. Hoidamme ammattitaidolla kaikki tiepalveluun kuuluvat tehtävät, kuten apuvirran antamisen, akun vaihdon ja oven avauksen.

Hinauspalvelu Oulu

Kun tarvitset hinauspalvelua Oulussa, me riennämme nopeasti apuun. Meillä on sopivaa kalustoa sekä henkilö- ja pakettiautojen että moottoripyörien ja raskaiden ajoneuvojen hinaamiseen.

Toimi näin, kun tarvitset auton hinausta Oulussa:

Kun tarvitset tiepalvelua Oulussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Jos ajoneuvosi pysähtyi tienposkeen, vie varoituskolmio oikeaoppisen etäisyyden päähän siitä siksi ajaksi, kun odotat hinausautoa. Huolehdi muutenkin omasta ja muiden turvallisuudesta pysymällä mahdollisimman kaukana vilkkaasta liikenteestä.
Hinauksen hinta Oulussa määräytyy viikonpäivän, kellonajan ja kilometrien mukaan.

Jos autosi luisuu ojaan liukkaan kelin takia tai jää jumiin esimerkiksi mutaan tai lumeen, saat silloinkin avun hinauspalvelustamme Oulussa.

Auton hinaus on useimmiten välttämätöntä kolaritilanteissa ja silloin kun auto hyytyy ajosta eli kesken matkan. Myös pysäköity auto vaatii hinauksen, jos sitä ei saada korjattua paikan päällä.

Tiepalvelu Oulu

Tiepalvelumme Oulussa sisältää perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuille annetaan nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo vuosia vanha, akun vaihto voi olla viisas ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Oulussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2241 reviews
Tarja H.
10:08 28 Jul 21
Akun lataus onnistui. Nopea palvelu.
jari L.
07:32 28 Jul 21
Toimii kuin junan vessa
Roosa T.
06:14 27 Jul 21
Loistava ja nopea palvelu!
Timo H.
05:56 26 Jul 21
Käynnistysapu alle puolen tunnin.
Juha P.
13:10 23 Jul 21
Lukituksen avaus...
Jan von Z.
08:23 19 Jul 21
Harvoin saa näin hyvää palvelua, suosittelen.

Palvelemme tehokkaasti Oulussa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Oulu

Hinauspalvelu Oulu

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Oulu

Tiepalvelu Oulu

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Oulu

Auton kierrätys Oulu

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti