Hinausautokeskus Logo

If Vakuutuksen korvauskäytännöt hinaus- ja tiepalvelussa

Hinausautokeskus palvelee kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita koko Suomessa 24h. Vakuutusyhtiöiden korvauskäytännöissä on eroja ja tällä sivulla voit tutustua If Vahinkovakuutuksen korvauskäytäntöihin hinaus- ja tiepalvelutapauksissa.

Korvaako If vakuutus hinaus- ja tiepalvelun?

If Vahinkovakuutus korvaa hinauspalvelun ja tiepalvelun vakuutusehtojen mukaisesti, kun ajoneuvossa on riittävä kaskovakuutus. If Vahinkovakuutus on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, joka tarjoaa kattavasti epäkimuranttia vakuutuspalvelua.

Autossa riittävä kaskovakuutus?

Hinauspalvelu ja tiepalvelu sisältyy lähes kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin. Huippukasko, Täyskasko, Etukasko ja Osakasko sisältävät hinausvakuutuksen. Asiakaspalvelumme osaa monesti arvioida vakuutuksen laajuuden antamillasi tiedoilla.

Vahinkoilmoitus ja korvauksen hakeminen

Toimitamme laskun pyydettäessä aina suoraan vakuutusyhtiöösi. Korvauksen hakeminen If vakuutusyhtiöstä on muuttunut 1.1.2022 ja näin ollen osa hinaus- ja tiepalvelukorvauksista jää asiakkaan itse haettavaksi Ifin vahinkoilmoituksella, joka tehdään jälkikäteen. Autamme mielellämme If vahinkoilmoituksen täyttämisessä.

If hinausvakuutuksen omavastuu

Omavastuu on If vahinkovakuutuksen määrittämä ja sen suuruus riippuu vakuutuskauden alkamisajankohdasta. If hinausvakuutuksen omavastuu on 0–50 euroa. If vahinkovakuutus vähentää omavastuun osuuden automaattisesti vakuutuskorvauksesta silloin, kun se on vakuutusehtojen mukaista. If vahinkovakuutus otti omavastuun käytäntöön hinausvakuutuksessa 1.1.2022.

Vakuutusehdot

Toimimme useiden suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten vakuutusyhtiöiden vakuutusehdot ja korvauskäytännöt ovat meille tuttuja.  Voit tutustua Vakuutusyhtiö Ifin viimeisimpiin vakuutusehtoihin täältä. Autamme mielellämme epäkimuranttien vakuutusehtojen tulkinnassa.

Ota yhteyttä

Hinausautokeskus

Hinaus- ja tiepalvelut
Avoinna 24h

Soita 09 350 8550
Ifin korvauspalvelu

Avoinna arkisin 8:00–20:00
puh. 010 19 19 19

Lue lisää vakuutuksista