Hinausautokeskus Logo

POP Vakuutus korvaa hinauksen

Tarvitsetko hinausapua ajoneuvosi vaurioituessa tai teknisen vian sattuessa? POP Vakuutuksen hinausturva sisältyy alle 20-vuotiaiden ajoneuvojen voimassa oleviin kaskovakuutuksiin. Apua hinauspalvelusta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinausauto talon edessä

Hinausturva POP Vakuutuksen kaskovakuutuksessa

Onko sinulla ongelmia ajoneuvosi kanssa? Ei hätää, Hinausautokeskuksen hinaus- ja tiepalvelut auttaa sinua kaikissa tiellä ilmenevissä ongelmatilanteissa, olipa kyseessä sitten tekninen vika, liikenneonnettomuus tai muu avuntarve.

POP Vakuutus tarjoaa kattavan hinausturvavakuutuksen kaikille alle 20-vuotiaille ajoneuvoille, jotka ovat vakuutettuina POP Vakuutuksessa ja joilla on voimassa oleva kaskovakuutus. Hinausturva korvaa ajoneuvon hinauksen ja avun tilanteissa, kuten teknisen vian sattuessa tai liikenneonnettomuuden seurauksena.

Hinausautokeskus apuna koko Suomessa 24h

Hinausautokeskus tarjoaa kattavat hinauspalvelut ja tiepalvelut koko Suomessa ympäri vuorokauden. Olemme valmiina auttamaan ajoneuvojen teknisissä vioissa, liikenneonnettomuuksien sattuessa tai matkan keskeytyessä. Hinausautokeskuksen ammattitaitoinen tiimi varmistaa asiakkaiden turvallisuuden ja auttaa jatkamaan matkaa vaivattomasti missä tahansa Suomessa oletkin.

POP Vakuutus korvaa matkan jatkumisen

Hinauksen lisäksi vakuutus kattaa myös matkakulut, kuten bussi-, juna- tai taksikustannukset, jotka aiheutuivat matkan keskeytymisestä. Vakuutus korvaa kuljettajan ja matkustajien matkakustannukset vahinkopaikkakunnalta määrä- tai kotipaikkakunnalle edullisimman kuljetusvälineen mukaan.

Hinauspalvelun ja muiden matkakulujen hakeminen jälkikäteen POP Vakuutuksen korvauspalvelusta.

Ota yhteyttä

Hinausautokeskus

Hinaus- ja tiepalvelut
Avoinna 24h

Soita 09 350 8550
POP Korvauspalvelu

Suomen vahinkovakuutus Oy
Avoinna 9–15:30
puh. 010 3910 394

Vahinkoilmoitus