Tietoa meistä

Suomalainen perheyritys

Hinausautokeskus on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita kellon ympäri Uudenmaan alueella.  Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa. Hinausautokeskus työllistää tällä hetkellä lähes 50 henkilöä ja 35 hinaus- ja tiepalveluautoa.

Hinauspalveluita jo 1960-luvulta

Hinausautokeskus on toiminut jo vuodesta 1965  ja itsenäisenä yhtiönä vuodesta 1977. Hinausautokeskuksen on perustanut Lars & Leena Elers ja he omistivat myös Tammelundin liikenne Oy:n ja Polarbus Oy:n. Nykypäivänä yritykset toimivat erillisinä ja ovat nuorempien sukupolvien omistuksessa. Hinausautokeskuksen 2. sukupolven yrittäjinä toimivat Lisbet ja Mikko Sipilä vuosina 1988-2018.  Tänä päivänä Hinausautokeskuksen omistavat 3. sukupolvi: Tomi Sipilä, Sami Sipilä, Joni Sipilä ja Emmi Sipilä.

Yhteistyössä

Teemme yhteistyötä valittujen kumppanien kanssa.

Autoliitto on Suomen johtava matkanjatkamispalveluiden tuottaja.

Oman Plus -palvelun lisäksi Autoliitto tuottaa matkanjatkamispalvelut yli 30 automerkille sekä muun muassa usealle rahoitusyhtiölle ja yksittäiselle autoliikkeelle.

www.autoliitto.fi

Kuusakoski Oy on pohjoisen Euroopan johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallien jalostaja ja toimittaja. Hinausautokeskus kuuluu Kuusakosken kelpokerääjä verkostoon.

www.kuusakoski.com/fi/

Autolink Group on yksi johtavista ajoneuvologistiikan yrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Autolink toimittaa asiakkailleen yli 200 000 ajoneuvoa vuodessa ja tarjoaa ovelta-ovelle-kuljetuksia sekä käytetyille että uusille ajoneuvolle ympäri Eurooppaa.

www.autolink.fi