Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Hämeenlinna

Tarjoamme tiepalvelua ja hinausta kaikille ajoneuvoille Hämeenlinnassa 24h ympäri vuoden.

Hinaus- ja tiepalvelua Hämeenlinnassa

Jos ajoneuvosi jättää sinut tien päälle, hinauspalvelu Hämeenlinnassa tarjoaa apua 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu hinaa taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Hämeenlinnassa toimii vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat esimerkiksi apukäynnistys, akun vaihto, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Hämeenlinnassa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Hämeenlinna

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Hämeenlinnassa on hetkessä paikalla. Hinaus onnistuu Hämeenlinnan lisäksi myös Janakkalassa ja Hattulassa ja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueilla Riihimäelle asti.

Hinauspalvelulta Hämeenlinnassa luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen. Eri autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Osuipa kohdallesi ulosajo, ojaan luisuminen tai monttu, johon ajoneuvosi jäi jumiin, hinauspalvelu Hämeenlinnan osaava henkilökunta saa kulkupelisi vedettyä takaisin tielle.

Hinauksen hinta Hämeenlinnassa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tavallisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan matkasi keskeytyessä. Kevytkaskoihinkin kuuluu usein hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Kun tarvitset hinauspalvelua Hämeenlinnassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Tilauksen tekeminen onnistuu verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Hämeenlinna

Tiepalvelu Hämeenlinnan tiepalveluihin kuuluvat auton oven avaus, apukäynnistys, akun vaihto, renkaan paikkaus tai vaihto, pienkorjaukset tien päällä, polttoaineen tuonti ja vikakoodien luku.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle silloin kun akku on tyhjentynyt. Jos apuvirta ei enää riitä pelastamaan vanhaa akkua, tiepalvelu Hämeenlinnassa voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Hämeenlinnassa avaa ovet ammattitaidolla.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on lähes aina liian iso paikattavaksi. Jos ajoneuvossasi on vararengas, mutta ei sopivia välineitä sen vaihtamiseen, tiepalvelu Hämeenlinnassa vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Hämeenlinnassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

Hinauspalvelu Hämeenlinnan lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Hämeenlinnan lähialueilla mm.

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauto talon edessä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)
Poltinahontie 9, 13130 Hämeenlinna