Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Iisalmi

Tarjoamme tiepalvelua ja hinausta kaikille ajoneuvoille Iisalmessa 24h ympäri vuoden.

Hinaus- ja tiepalvelua Iisalmessa

Jos ajoneuvosi jättää sinut tien päälle, hinauspalvelu Iisalmessa tarjoaa apua 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu hinaa taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Iisalmessa toimii vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat esimerkiksi apukäynnistys, akun vaihto, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinausautokeskus

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Iisalmessa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Iisalmi

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Iisalmessa on hetkessä paikalla. Hinaus onnistuu Iisalmen lisäksi myös Keiteleen, Kiuruveden, Lapinlahden, Pielaveden Sonkajäven sekä Vieremän alueella.

Hinauspalvelulta Iisalmessa luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen. Eri autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Osuipa kohdallesi ulosajo, ojaan luisuminen tai monttu, johon ajoneuvosi jäi jumiin, hinauspalvelu Iisalmen osaava henkilökunta saa kulkupelisi vedettyä takaisin tielle.

Hinauksen hinta Iisalmessa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tavallisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan matkasi keskeytyessä. Kevytkaskoihinkin kuuluu usein hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Kun tarvitset hinauspalvelua Iisalmessa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Tilauksen tekeminen onnistuu verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Iisalmi

Tiepalvelu Iisalmen tiepalveluihin kuuluvat auton oven avaus, apukäynnistys, akun vaihto, renkaan paikkaus tai vaihto, pienkorjaukset tien päällä, polttoaineen tuonti.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle silloin kun akku on tyhjentynyt.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Iisalmessa avaa ovet ammattitaidolla.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on lähes aina liian iso paikattavaksi. Jos ajoneuvossasi on vararengas, mutta ei sopivia välineitä sen vaihtamiseen, tiepalvelu Iisalmessa vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Iisalmessa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelu Iisalmen lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Iisalmen lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Keitele
  • Hinauspalvelu Kiuruvesi
  • Hinauspalvelu Lapinlahti
  • Hinauspalvelu Pielavesi
  • Hinauspalvelu Sonkajärvi
  • Hinauspalvelu Vieremä

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)