Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Ivalo

Kun hinaustarve iskee Ivalossa tai muualla Inarissa, Hinausautokeskus palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Ivalossa

Kun matkasi keskeytyy auto-ongelmien takia, hinauspalvelu Ivalossa auttaa 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu hinaa kaikenlaisia ja -kokoisia ajoneuvoja raskasta kalustoa myöten. Myös tiepalvelu Ivalossa toimii vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalveluun kuuluvat esimerkiksi käynnistysavun antaminen, akun vaihto ja auton oven avaus.

Hinauskalustoa talvella

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Ivalossa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Ivalo

Suistuiko autosi ojaan? Vai sammuiko ajoneuvosi keskelle tietä moottorivian takia? Mitä ikinä autollesi tapahtuikin, hinauspalvelu Ivalossa auttaa ympäri vuorokauden. Hinaamme moottoripyöriä, henkilö- ja pakettiautoja ja raskasta kalustoa.

Hinauspalvelussa Ivalossa on erikoistuttu ojastavetoihin ja -nostoihin. Ulosajot ovat pohjoisessa yleisiä sääolosuhteiden ja vähemmän käytettyjen teiden johdosta. Myös äkkijarrutus poroja ja muita eläimiä väistettäessä saattaa suistaa auton tieltä. Mihin vain ajoneuvosi jääkään kiinni, saamme vedettyä tai nostettua sen takaisin tielle. Ei hätää jumittuiko autosi Utsjoella tai Pikku Petsamossa, palvelemme koko Inarin alueella.

Hinauksen hintaan Ivalossa vaikuttavat viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Pyrkimyksenämme on hinata ajoneuvo vain silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Tietyt viat eivät johda hinaukseen, koska ne saadaan kuntoon tiepalvelun avulla.

Kun tarvitset hinauspalvelua Ivalossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Ivalo

Tiepalvelu Ivalossa tarjoaa yleisimmät tiepalvelutehtävät, joita ovat apukäynnistys, akun vaihto, lukkiutuneen oven avaus, renkaan vaihto ja polttoaineen tuonti.

Apuvirtaa eli apukäynnistys tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Lyhyet ajomatkat, pohjoisen pitkä talvi pakkasineen ja lämmityslaitteiden reilu käyttö nopeuttavat akun tyhjentymistä. Akkujen elinikä on nykyisin 4-6 vuotta, eli jos akku on jo vanha ja toimivuudeltaan epävarma, se kannattaa vaihtaa uuteen.

Oven avaus pystytään tekemään erikoistyökaluilla silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Sattuiko kohdallesi rengasrikko? Ei hätää, voimme joko paikata puhjenneen renkaan tai vaihtaa sen vararenkaaseen.

Jos ajoneuvostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, saatamme pystyä auttamaan myös silloin. Kaikista hinausautoistamme löytyy yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Ivalossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Ivalon lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Ivalon lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Inari
  • Hinauspalvelu Utsjoki
  • Hinauspalvelu Saariselkä
  • Hinauspalvelu Nellim
  • Hinauspalvelu Kyrö
  • Hinauspalvelu Pikku Petsamo

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinauspalvelua Ivalossa

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)