Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Joensuu

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Joensuussa, saat avun Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Joensuussa

Jos ajoneuvosi hyytyy tien päälle, saat kaiken tarvittavan avun Hinausautokeskuksen hinauspalvelusta Joensuussa. Meiltä onnistuu hinaus lähes mille vain ajoneuvolle kevyimmistä menopeleistä aina raskaaseen kalustoon asti. Päivystämme 24h vuoden jokaisena päivänä. Myös tiepalvelumme Joensuussa palvelee sinua ympäri vuorokauden. Hoidamme ammattitaidolla kaikki tiepalveluun kuuluvat tehtävät, kuten apuvirran antamisen, akun vaihdon ja oven avauksen.

Hinausauto auringonpaisteessa

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Joensuussa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Joensuu

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Joensuussa on hetkessä paikalla. Hinauspalvelulta luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen.

Myös muut autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Entä jos kohdallesi sattuu ulosajo tai ojaan luisuminen? Vaikka autosi jäisi pahastikin jumiin tai monttuun, hinauspalvelu Joensuun ammattilaiset saavat kulkupelisi takaisin tielle tuota pikaa. Palvelemme koko Joensuun ja sitä ympäröivässä alueessa. Tarvitset apua Noljakassa tai on autosi jumissa Rantakylässä hinauspalvelu Joensuussa tulee avuksesi!

Hinauksen hinta Joensuussa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja hinattavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Myös moniin kevyempiin kaskoihin kuuluu hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Aina hinausauton tilaaja ei todellisuudessa tarvitsekaan hinausta, vaan vika voidaan saada kuntoon toimivalla tiepalvelulla.

Kun tarvitset hinauspalvelua Joensuussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Joensuu

Tiepalvelussamme Joensuussa osataan monenmoiset tiepalvelun tehtävät, joista tavallisimpia ovat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, oven avaus, vikakoodien nollaus ja tankin tyhjennys.

Apuvirta pelastaa esimerkiksi parkkipaikalle hyytyneen auton. Nykyautot kuluttavat enemmän sähköä kuin vanhat, minkä vuoksi apuvirralle on kysyntää myös lauhoina vuodenaikoina. Meiltä löytyy myös liikkuva akkupalvelu, mikäli autosi on uuden akun tarpeessa.

Jos auton ovet lukkiutuvat ja avain jää auton sisään, tiepalvelumme Joensuussa saa ovet auki käden käänteessä.

Joskus auton ajonestolaite voi herjata erilaisista vioista, joita autossa ei todellisuudessa ole ja jotka estävät auton käynnistyksen. Silloin voidaan tarvita vikakoodien nollausta, jotta auto taas käynnistyy.

Tankin tyhjennys on välttämätön toimenpide, mikäli tankataan vahingossa bensaa dieselautoon tai dieseliä bensa-autoon. Tyhjennys ja puhdistus täytyy tehdä myös silloin kun AdBlue-säiliöön lisätään vahingossa dieseliä tai toisin päin. Tiepalvelumme Joensuussa pystyy tyhjentämään tankin joko paikan päällä tai varikolla.

Kun tarvitset tiepalvelua Joensuussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Hinauspalvelua Joensuun lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Joensuun lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Ilomantsi
  • Hinauspalvelu Lieksa
  • Hinauspalvelu Kontiolahti
  • Hinauspalvelu Tohmajärvi
  • Hinauspalvelu Hammaslahti

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

 

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauto nostaa henkilöauton tien syrjästä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)