Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Jyväskylä

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Jyväskylässä, Hinausautokeskus auttaa 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Jyväskylässä

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Jyväskylässä tarjoaa apua 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelu pystyy hinaamaan taidokkaasti niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Jyväskylässä tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Jyväskylässä

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Jyväskylä

Kun tarvitset auton hinauksen, hinauspalvelu Jyväskylässä on hetkessä paikalla. Hinauspalvelulta luonnistuu niin henkilöautojen kuin sitä kevyempien ja raskaampien ajoneuvojen hinaaminen.

Myös muut autojen ominaisuudet osataan ottaa asianmukaisessa hinauksessa huomioon, oli auto sitten esimerkiksi nelivetoinen, automaattivaihteinen tai perinteisempi etuveto.

Entä jos kohdallesi sattuu ulosajo tai ojaan luisuminen? Vaikka autosi jäisi pahastikin jumiin tai monttuun, hinauspalvelu Jyväskylän ammattilaiset saavat kulkupelisi takaisin tielle. Palvelemme koko Jyväskylän ja sen ympäröimällä alueella. Ei väliä jäikö autosi jumiin Jyskään tai tarvitsetko hinausta Lutakossa – Jyväskylän hinauspalvelu tulee paikalle.

Hinauksen hinta Jyväskylässä muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan matkan mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai erillinen hinaus- ja autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy. Myös moniin kevyempiin kaskoihin kuuluu hinaus- ja autopalveluvakuutus.

Aina hinausauton tilaaja ei todellisuudessa tarvitsekaan hinausta, vaan vika voidaan saada kuntoon toimivalla tiepalvelulla.

Kun tarvitset hinauspalvelua Jyväskylässä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Jyväskylä

Tiepalvelu Jyväskylän repertuaariin kuuluu monet tiepalvelutehtävät, kuten apuvirran antaminen, akun vaihto, oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle, mikäli akku on syystä tai toisesta tyhjentynyt. Silloin kun apuvirta ei enää vaikuta elvyttävän vanhaa akkua, tiepalvelu Jyväskylässä voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Jyväskylässä pystyy avaamaan ovet.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on tavallisesti liian iso paikattavaksi. Jos sinulla on oma vararengas mukana matkassa, mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Jyväskylässä vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Jyväskylässä, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

Hinauspalvelu Jyväskylän lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Jyväskylän lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Joutsa
  • Hinauspalvelu Toivakka
  • Hinauspalvelu Jämsä
  • Hinauspalvelu Luhanka
  • Hinauspalvelu Petäjävesi
  • Hinauspalvelu Laukaa
  • Hinauspalvelu Uurainen

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hinausauton vieressä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)