Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kotka

Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua kaikille ajoneuvoille Kotkassa 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Kotkassa

Jämähtikö autosi keskelle tietä tai muuten vain kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelu Kotkassa auttaa 24h vuoden jokaisena päivänä! Hinauspalvelu kykenee hinaamaan ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot mopoista ja moottoripyöristä pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Kotkassa on käytettävissä vuorokauden ympäri 24/7. Tiepalveluun kuuluvat käynnistysavun antaminen, akun vaihto, vikakoodien nollaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Kaksi autoa mahtuu samaan hinausautoon

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Kotkassa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Kotka

Kun tarvitset hinausta, hinauspalvelu Kotkassa saapuu hujauksessa paikan päälle. Hinaus onnistuu Kotkan, Kouvolan ja koko Etelä-Suomen alueella henkilö- ja pakettiautoille kuin myös niitä kevyemmille ja raskaammille ajoneuvoille.

Automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät ole homma eikä mikään hinauspalvelu Kotkan lava-autoille, joiden avulla lukuisten ajoneuvojen hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussa Kotkassa osataan myös ojastavedot. Saamme vedettyä ajoneuvosi takaisin tielle hankalistakin paikoista. Palvelemme koko Kotkan ja lähiympäristön alueella. Ei väliä ajoitko metsään Karhulassa tai eikö auto käynnisty Halla-Tiutusessa.

Hinauksen hintaan Kotkassa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Kaskovakuutus tai erillinen autopalveluvakuutus liikennevakuutuksen lisäksi tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy.

Milloin auto hinataan ja milloin puolestaan selviää tiepalvelulla? Perussääntö on, että auto hinataan, jos sitä ei saada tien päällä korjattua. Pyrkimyksenä on kuitenkin saada matka jatkumaan omalla autolla aina kun mahdollista.

Kun tarvitset hinauspalvelua Kotkassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Tilauksen tekeminen onnistuu verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Kotka

Tiepalvelu Kotkan valikoimaan kuuluvat perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto, renkaan paikkaus tai vaihto ja vikakoodien nollaus.

Apuvirtaa tarvitaan, jos auton akku on päässyt tyhjentymään. Esimerkiksi pakkassää, lyhyet ajomatkat ja lämmityslaitteiden runsas käyttö edesauttavat akun tyhjentymistä. Nykyaikana akuille annetaan 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo muutaman vuoden vanha, akun vaihto voi olla paikallaan.

Puhkesiko ajoneuvostasi rengas? Saamme paikattua renkaan, mikäli se tyhjeni hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjeni äkisti tai hajosi ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on todennäköisimmin liian iso paikattavaksi. Mikäli sinulla on vararengas, mutta ei sopivia välineitä sen vaihtamiseen, tiepalvelu Kotkassa saa renkaan vaihdettua alta aikayksikön.

Kun tarvitset tiepalvelua Kotkassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Hinauspalvelu Kotkan lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Kotkan lähialueilla mm.

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Pickup-mallinen hinausauto ahtaisiin tiloihin

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)