Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Kuopio

Hinausautokeskus palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä, kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Kuopiossa.

Hinaus- ja tiepalvelua Kuopiossa

Hyytyikö ajoneuvosi kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelumme Kuopiossa auttaa sinua joka päivä vuorokauden ympäri. Tiepalvelumme Kuopiossa palvelee sekin 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsit sitten käynnistysapua, tankin tyhjennyksen tai oven avauksen, Hinausautokeskuksen tiepalvelu Kuopio on oikea paikka soittaa.

Hinausauto parkissa

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Kuopiossa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 0800 911 911.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Kuopio

Kun tarvitset hinauspalvelua Kuopiossa, me riennämme nopeasti apuun. Meillä on sopivaa kalustoa sekä henkilö- ja pakettiautojen että moottoripyörien hinaamiseen.

Toimi näin, kun tarvitset auton hinausta Kuopiossa: jos ajoneuvosi pysähtyi tienposkeen, vie varoituskolmio oikeaoppisen etäisyyden päähän siitä siksi ajaksi, kun odotat hinausautoa. Huolehdi muutenkin omasta ja muiden turvallisuudesta pysymällä mahdollisimman kaukana vilkkaasta liikenteestä. Palvelemme koko Kuopion ja lähiympäristön alueella. Ei siis väliä oletko jumissa Pyörössä vai pysähtyikö auto Pyöröön.

Hinauksen hinta Kuopiossa määräytyy viikonpäivän, kellonajan ja kilometrien mukaan.
Jos autosi luisuu ojaan liukkaan kelin takia tai jää jumiin esimerkiksi mutaan tai lumeen, saat silloinkin avun hinauspalvelustamme Kuopiossa.

Auton hinaus on useimmiten välttämätöntä kolaritilanteissa ja silloin kun auto hyytyy ajosta eli kesken matkan. Myös pysäköity auto vaatii hinauksen, jos sitä ei saada korjattua paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Kuopiossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Tiepalvelu Kuopio

Tiepalvelu Kuopion repertuaariin kuuluu monet tiepalvelutehtävät, kuten apuvirran antaminen, akun vaihto, oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle, mikäli akku on syystä tai toisesta tyhjentynyt. Silloin kun apuvirta ei enää vaikuta elvyttävän vanhaa akkua, tiepalvelu Kuopiossa voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Kuopiossa pystyy avaamaan ovet.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on yleensä liian iso paikattavaksi. Jos sinulla on oma vararengas mukana matkassa, mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Kuopiossa vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Kuopiossa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 0800 911 911.

 

Hinauspalvelu Kuopion lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Kuopion lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Nilsiä
  • Hinauspalvelu Maaninka
  • Hinauspalvelu Siilinjärvi

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)