Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Savonlinna

Kun hinauksen tai tiepalvelun tarve yllättää Savonlinnassa, Hinausautokeskus auttaa 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Savonlinnassa

Kun autosi pysähtyy kesken matkan tai ei lähde ollenkaan liikkeelle, hinauspalvelu Savonlinnassa tarjoaa apua 24h vuorokauden ympäri. Hinauspalvelulta luonnistuu kaikenlaisten ajoneuvojen hinaaminen aina moottoripyöristä henkilö- ja pakettiautoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Myös tiepalvelu Savonlinnassa toimii vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat apuvirran antaminen, akkupalvelu, lukkiutuneen oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Pickup hinausauto

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Savonlinnassa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Savonlinna

Kun tarvitset hinausta, hinauspalvelumme Savonlinnassa lähtee heti ajamaan luoksesi. Saamme hinattua vaivatta moottoripyörät, henkilöautot, pakettiautot, peräkärryt, matkailuautot ja -vaunut ja raskaan kaluston. Myös erilaisten koneiden siirrot onnistuvat.

Hinausautomme soveltuvat kaikille ajoneuvoille, minkä vuoksi esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus eivät ole este hinaukselle.

Hinauspalvelussamme Savonlinnassa hallitaan myös vinssaukset ja ojasta nostot. Mihin vain ajoneuvosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle. Ei väliä katkesiko matka Mertalassa vai jäikö autosi jumiin Heikinpohjassa tulemme paikalle joka puolelle Savonlinnaa.

Hinauksen hintaan Savonlinnassa vaikuttavat viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Tavallisesti auto hinataan vain silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Tietyt ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, koska tiepalvelu saa ne kuntoon.

Kun tarvitset hinauspalvelua Savonlinnassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Savonlinna

Tiepalvelumme Savonlinnassa tarjoaa perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto, lukkiutuneen oven avaus ja renkaan vaihto.

Apuvirtaa tarvitaan, jos auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, nopeuttavat akun tyhjentymistä. Akuille annetaan tätä nykyä 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku on jo vuosia vanha ja sen toiminta tuntuu epävarmalta, akun vaihto voi olla paikallaan.

Oven avaus tulee tarpeeseen silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Myymme Savonlinnassa myös kierrätettyjä ja hyväkuntoisia varaosia ja toimitamme niitä kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin mihin vain Suomessa.

Kun tarvitset tiepalvelua Savonlinnassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Savonlinnan lähellä

Hinauspalvelumme auttaa myös Savonlinnan lähiseudulla mm.

  • Hinauspalvelu Varkaus
  • Hinauspalvelu Heinävesi
  • Hinauspalvelu Kitee
  • Hinauspalvelu Enonkoski
  • Hinauspalvelu Liperi
  • Hinauspalvelu Parikkala
  • Hinauspalvelu Rantasalmi
  • Hinauspalvelu Ruokolahti
  • Hinauspalvelu Rääkkylä
  • Hinauspalvelu Sulkava

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauto talon edessä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)