Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Seinäjoki

Hinausautokeskus palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä, kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Seinäjoella.

Hinaus- ja tiepalvelua Seinäjoella

Hyytyikö ajoneuvosi kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelumme Seinäjoella auttaa sinua joka päivä vuorokauden ympäri. Tiepalvelumme Seinäjoella palvelee sekin 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsit sitten käynnistysapua, tankin tyhjennyksen tai oven avauksen, Hinausautokeskuksen tiepalvelu Seinäjoki on oikea paikka soittaa.

Hinausauto auringonpaisteessa

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Seinäjoella

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Seinäjoki

Kun tarvitset hinauspalvelua Seinäjoella, me riennämme nopeasti apuun. Meillä on sopivaa kalustoa sekä henkilö- ja pakettiautojen että moottoripyörien hinaamiseen.

Toimi näin, kun tarvitset auton hinausta Seinäjoella: jos ajoneuvosi pysähtyi tienposkeen, vie varoituskolmio oikeaoppisen etäisyyden päähän siitä siksi ajaksi, kun odotat hinausautoa. Huolehdi muutenkin omasta ja muiden turvallisuudesta pysymällä mahdollisimman kaukana vilkkaasta liikenteestä.

Hinauksen hinta Seinäjoella määräytyy viikonpäivän, kellonajan ja kilometrien mukaan.
Jos autosi luisuu ojaan liukkaan kelin takia tai jää jumiin esimerkiksi mutaan tai lumeen, saat silloinkin avun hinauspalvelustamme Seinäjoella. Ei väliä sammuiko auto Alakylään vai loppuiko matka Kasperiin tulemme apuun koko Seinäjoen alueella.

Auton hinaus on useimmiten välttämätöntä kolaritilanteissa ja silloin kun auto hyytyy ajosta eli kesken matkan. Myös pysäköity auto vaatii hinauksen, jos sitä ei saada korjattua paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Seinäjoella, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Seinäjoki

Tiepalvelu Seinäjoen repertuaariin kuuluu monet tiepalvelutehtävät, kuten apuvirran antaminen, akun vaihto, oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Apuvirta saa pysäköidyn auton taas liikkeelle, mikäli akku on syystä tai toisesta tyhjentynyt. Silloin kun apuvirta ei enää vaikuta elvyttävän vanhaa akkua, tiepalvelu Seinäjoella voi tuoda sinulle uuden akun.

Jos unohdit auton avaimen vahingossa autoon sisään tai ovet lukkiutuivat itsestään, tiepalvelu Seinäjoella pystyy avaamaan ovet.

Puhjennut rengas on yleensä paikattavissa, mikäli se on tyhjentynyt hiljalleen eli reikä on pieni. Jos rengas tyhjenee äkisti tai hajoaa ryminällä ajon aikana, syntynyt reikä on yleensä liian iso paikattavaksi. Jos sinulla on oma vararengas mukana matkassa, mutta ei sopivia välineitä renkaanvaihtoon, tiepalvelu Seinäjoella vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa.

Kun tarvitset tiepalvelua Seinäjoella, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Seinäjoen lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Seinäjoen lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Kauhava
  • Hinauspalvelu Kauhajoki
  • Hinauspalvelu Kurikka
  • Hinauspalvelu Peräseinäjoki
  • Hinauspalvelu Ylistaro
  • Hinauspalvelu Nurmo

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hymyilee