Hinausautokeskus Logo

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Vaasa

Kun tarvitset hinaus- tai tiepalvelua Vaasassa, apu löytyy Hinausautokeskuksesta 24h vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus- ja tiepalvelua Vaasassa

Jos autosi sammuu tien päälle, hinauspalvelu Vaasassa auttaa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Myös tiepalvelu Vaasassa tarjoaa apua vuoden jokaisena päivänä 24/7. Tiepalvelutoimintoihin kuuluvat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, auton oven avaus ja renkaan paikkaus tai vaihto.

Hinausauto parkissa

Näin hinaus- ja tiepalvelu toimii Vaasassa

1. Ota yhteyttä

Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7 verkossa tai soittamalla numeroon 09 350 8550.

2. Kerro viasta

Arvioimme ajoneuvosi vian ja sijainnin perusteella, tarvitseeko se hinauksen vai tiepalvelua.

3. Anna määränpää

Jos vikaa ei voi korjata tien päällä, hinaamme ajoneuvosi. Halutessasi autamme korjaamon valinnassa.

4. Sovi ajasta

Meiltä saat kiireellisen avun lisäksi hinauksen tai tiepalvelua minä vain muuna sovittuna aikana.

Hinauspalvelu Vaasa

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Vaasassa saapuu nopeasti paikalle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ajoneuvot.

Joskus ajatellaan, että esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus tekevät hinauksesta hankalaa tai mahdotonta, mutta hinauspalvelu Vaasan lava-autoilla ajoneuvojen hinaaminen onnistuu kuten pitääkin. Oli ajoneuvosi jumissa sitten Sunnavikissa tai matka katkesi Palosaaressa pääsemme paikalle auttamaan sinua.

Hinauspalvelussamme Vaasassa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle.

Hinauksen hintaan Vaasassa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus. Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme paikan päällä.

Kun tarvitset hinauspalvelua Vaasassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

 

Tiepalvelu Vaasa

Tiepalvelumme Vaasassa sisältää perinteiset tiepalvelutehtävät, joita ovat apuvirran/käynnistysavun antaminen, akun vaihto, renkaan paikkaus ja vaihto sekä oven avaus.

Apuvirtaa tarvitaan silloin kun auton akku on tyhjentynyt. Monet tekijät, kuten lyhyet ajomatkat, pakkassää ja lämmityslaitteiden runsas käyttö, vaikuttavat akun tyhjentymiseen. Akuille annetaan nykyään 4-6 vuotta elinikää, eli jos akku reistailee ja on jo useita vuosia vanha, akun vaihto voi olla viisas ratkaisu.

Oven avaus tehdään silloin kun auton ovet ovat lukkiutuneet ja avain on joko virtalukossa, muualla auton sisällä tai hävinnyt.

Jos autostasi pimenee ajovalo kesken matkan tai jokin muu polttimo on palanut, pystymme mahdollisesti auttamaan myös silloin. Kaikissa autoissamme on mukana yleisiä varaosia ja tarvittavat työkalut niiden asentamiseen.

Kun tarvitset tiepalvelua Vaasassa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauspalvelua Vaasan lähellä

Hinauspalvelumme palvelee myös Vaasan lähialueilla mm.

  • Hinauspalvelu Isokyrö
  • Hinauspalvelu Laihia
  • Hinauspalvelu Maalahti
  • Hinauspalvelu Mustasaari
  • Hinauspalvelu Vöyri

Hinauspalvelun suosituimpia kaupunkeja

Hinauspalvelumme palvelee suurimmassa osassa Suomea. Muutamia tärkeitä kaupunkeja, joissa hinauspalvelumme palvelee.

Nopea verkkotilaus 24h

Voit tehdä verkkotilauksen milloin vain, tarvitsitpa sitten kiireellistä tai kiireetöntä apua.

Hinausauton kuski hinausauton vieressä

Hinausautokeskus

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab (2936186-2)