Hinausautokeskus Logo
Blogi|Avaimet autossa ja ovet lukossa?

Avaimet autossa ja ovet lukossa?

Avaimet autossa, ovi lukossa

Silloin tällöin sattuu, että auton avaimet ovat lukitussa autossa ja tarvitset auton oven avausta.

Tarvitsetko auton oven avausta? Soita 09 350 8550.

On kuuma ja kaunis kesäilta huvipuiston parkkipaikalla. Rankan hurvittelupäivän jälkeen on väsyneen seurueen aika lähteä kotimatkalle. Pakkaat totutusti tavaroita autoon ja perhe odottaa ulkopuolella, että auton ilmastointi viilentää autoa ennen matkalle lähtöä. Saat tavarat ahdettua auton takakonttiin ja lyöt luukun kiinni. Huomaat kauhuksesi, että ovet ovat nyt lukossa ja auto porskuttaa tyhjäkäynnillä avaimet autossa sisällä. Vara-avaimet ovat tietysti kotona turvassa, mutta satojen kilometrien päässä.

Herääkö sisäinen MacGyver vai käytkö nöyrästi kodin kautta hakemassa auton vara-avaimen?

Auton vara-avaimen hakeminen kotoa olisi monien tuntien operaatio, ja pahimmillaan vara-avaimetkin ovat hukassa. Pohdit, että teeveestä tuttu Ihmemies MacGyver ratkaisisi tämän ongelma varmasti, mutta miten hän sen tekisi?

Pohtiessasi ongelmaa ohikulkija päättää tarjota apuaan. Hän kokeilee oven avausta jääkiekkomailalla ja rautalangalla, mutta saakin aikaan vain naarmuja auton maalipintaan ilman toivottua tulosta ovien aukenemisesta. Rautalangat ja ihmemieskikat eivät auttaneet. Tilanne pysyy muuttumattomana, avaimet autossa ja perhe alkaa menettää kärsivällisyytensä.

Oikea apu on puhelinsoitin päässä

Kun avaimet ovat lukitussa autossa, on nopein ja turvallisin ratkaisu soittaa paikalle ammattilainen avaamaan lukitut auton ovet. Ammattilaiselta auton ovien avaus onnistuu vaikka autossa olisi autovalmistajan murtosuojaus, jossa ovet menevät takalukkoon. Avaimet lukitussa takakontissa tuottavat haasteita myös ammattilaiselle, mutta ovat sieltä kyllä monesti saatavilla tiirikoimalla lukitus auki. Anna ammattilaisten hoitaa työ erikoistyökalulla, jotka on suunniteltu näitä haastavia tehtäviä varten.

Hinausautokeskus auttaa ja palvelee avaimien jäädessä lukittuun autoon. Näin vältät vauriot ja voit jatkaa matkaa perheen kanssa tyytyväisenä ja huojentunein mielin, sillä apua on aina saatavilla.

Tarvitsetko auton oven avausta? Soita 09 350 8550.