Auton oven avaus

09 350 8550 | Soita 24h

Avainten jäädessä lukittuun autoon ei ole syytä paniikkiin – tiepalvelumekaanikko avaa lukitun auton oven turvallisesti ja nopeasti.
Avainten jäädessä lukittuun autoon ei ole syytä paniikkiin – tiepalvelumekaanikko avaa lukitun auton oven turvallisesti ja nopeasti.

Avaimet autossa ja ovet lukossa?

Emme suosittele auton ikkunan rikkomista avainten jäädessä autoon, sillä auton ikkunan rikkomisen hinta tulee monta kertaa kalliimmaksi, kuin auton oven lukituksen tiirikointi.

Auton ovi auki ilman avainta

Ovet on mahdollista saada auki ilman avaimia. Työ kannattaa kuitenkin jättää ammattilaiselle vaurioiden välttämiseksi. Olemme erikoistuneet auton ovien avauksiin, avaamme vuodessa satoja autoja.

Auton avainten jäädessä lukittuun autoon, tiepalvelumekaanikko aukaisee auton lukituksen turvallisesti ilman lisävahinkoja. Käytössämme on auton ovien aukaisuun tarkoitetut erikoistyökalut.

Lue blogista asiakkaidemme kokemuksista.

Kun auton avaimet ei toimi

Joskus tulee tilanteita, ettei edes auton omilla avaimilla pääse sisään. Ongelmatilanne voi johtua siitä, että autossa on akku loppunut, jonka takia kauko-ohjaus eikä mekaaninen avain toimi. Tällöin pitäisi saada auton ovi auki ilman avainta, mikä onnistuu useissa tapauksissa Hinausautokeskuksen ammattilaisten ja asiaankuuluvien työkalujen avulla. Auton oven avaus onnistuu koko pääkaupunkiseudun alueella.

Lue lisää myös muista Hinausautokeskuksen Tiepalveluista.

Katso videolta kuinka auton oven avaus onnistuu:
09 350 8550 | Soita 24h

Kuinka auton oven avaus tilataan?

 Soita Hinausautokeskuksen 24h tilauskeskukseen 09 350 8550

 Kerro asiakaspalvelijalle ajoneuvon sijainti.

 Kuvaile asiakaspalvelijalle kuinka ovet ovat lukkiutuneet ja missä avaimet nyt ovat. Asiakaspalvelija arvioi ovatko ajoneuvon ovet avattavissa.

 Sovi tarvittavista toimenpiteistä asiakaspalvelijan kanssa (Tiepalvelu saapuu paikalle jopa alle 30 minuutissa).