Hinausautokeskus Logo
Blogi|Mitä tehdä, jos moottoripyörä hajosi kesken matkan?

Mitä tehdä, jos moottoripyörä hajosi kesken matkan?

hinausautokeskus_blogi_moottoripyoran_hinaus

Moottoripyörän hajotessa tien päälle ei kannata vaivata kavereitaan avuksi. Hinausautokeskus nimittäin kuljettaa moottoripyörät tyylikkäästi ja turvallisesti oikein sidontavälinein haluamaasi paikkaan. Moottoripyörän hinaus onnistuu kaikilla lava-hinausautoillamme kotiisi tai korjaamolle. Moottoripyörien hinaus varsinkin kesällä on jokapäiväistä, jolloin voit olla varma että pyöräsi saadaan huolella perille.

Jos kuitenkin päätät hinata pyörän itse, muista kunnolliset kiinnitykset lavalle, jotta pyörä ei kaadu töyssyissä tai mutkissa.

Moottoripyörän hinaus korjaamolle

Kuljettajamme pystyy usein suosittelemaan sopivaa moottoripyöräkorjaamoa, jos sellainen ei ole vielä tiedossa. Hyvää perushuoltoa voi varmaankin saada myös autokorjaamoista, mutta moottoripyöräkorjaamot ovat alan ammattilaisia, joille vakavammatkin ongelmat selviävät.

Kaskovakuutus korvaa hinauksesta koituvat kulut

Mikäli moottoripyörässä on kaskovakuutus, kattaa vakuutus moottoripyörän hinauskulut kokonaisuudessaan. Hinauksen kattavassa vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä bonusmenetystä.

Jos matkasi siis keskeytyy, saat apua nopeasti soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Autoliiton henkilökohtainen Plus -jäsenyys kattaa hinauksen lisäksi myös sijaisauton, kun matka keskeytyy 40 kilometrin päähän kotoa.