Blogi
joulu 16
hinausautokeskus_hinauspalvelut_vakuutus

Millainen vakuutus korvaa hinauskulut?

Kun matka katkeaa kesken matkan, niin monelle tulee ensimmäisenä mieleen kysymys: korvaako vakuutukseni hinauskulut?

Auto tarvitsee aina lakisääteisen liikennevakuutuksen. Se korvaa henkilövahinkoja ja syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Liikennevakuutus ei kuitenkaan kata omalle autollesi sattuneita vahinkoja. Oman auton vahinkojen varalle kannattaakin ottaa vapaaehtoinen autovakuutus eli kaskovakuutus.

Vapaaehtoinen autovakuutus eli kaskovakuutus

Kasko korvaa vakuutuspaketin laajuuden mukaan esim. kolarointi-, ilkivalta-, luonnonilmiö- ja palovahinkoja. Useimmat vakuutukset korvaavat vakuuttamasi ajoneuvon hinauksen lähimpään korjaamoon, jos matka keskeytyy ajoneuvon teknisen vian tai vaurioitumisen vuoksi. Hinauskulujen sijaan vakuutusyhtiö voi myös korvata kustannukset tapahtumapaikalla tehtävästä työstä (kuten Hinausautokeskuksen tiepalvelun tekemä työ). Monet vakuutusyhtiöt maksavat myös matkan keskeytymisestä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja.

Vakuutusyhtiöiden välillä on jonkin verran eroa mitä tulee nimeämiskäytäntöihin. Jos haluat selvittää korvaako vakuutuksesi hinauskulut, niin etsi seuraavia termejä: hinausturva, autopalveluturva ja autopalveluvakuutus. Kaskovakuutuksia tarjoavat mm. seuraavat vakuutusyhtiöt:

Jos matkasi keskeytyy kolarin, ulosajon, teknisen vian tai vaikka ilkivallan takia, niin Hinausautokeskus on valmiina auttamaan. Monipuolinen hinauskalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat kaikenkokoisten ajoneuvojen hinaukset ja vinssaukset hankalistakin paikoista. Voit soittaa Hinausautokeskuksen tilauskeskukseen 09 350 8550 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa!