Hinausautokeskus Logo
Blogi|Norsupartio jakso 2 - Auton kierrätys

Norsupartio jakso 2 - Auton kierrätys

norsupartio jakso 2 kuva

Miten toimia, kun autosta pitäisi päästä eroon? Norsupartion toisessa jaksossa tutustutaan auton kierrätykseen. Auton kierrätys on ekologinen ja ilmainen tapa hävittää auto.

Jos aika jättää autosta ja siitä haluaa eroon, niin se kannattaa kierrättää. Noudamme kaikenlaiset romuautot maksuttomasti pääkaupunkiseudulla. Auto noudetaan hinausautolla toiveesi mukaan 1-5 arkipäivänä kuluessa tilauksesta, jonka jälkeen romuauto toimitetaan viralliseen ajoneuvokierrätykseen Kuusakoski Oy:lle. Pohjoisen Euroopan johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallien jalostaja sekä toimittaja Kuusakoski huolehtii auton romutuksesta ja kierrätyksestä.

Romuauton noudon voi tilata soittamalla Hinausautokeskuksen palvelunumeroon 09 3508 5566 tai täyttämällä tilauslomakkeen. Ajoneuvon noudon yhteydessä kuljettajamme täyttää romutusvaltakirjan, joka mahdollistaa ajoneuvon kierrätyksen lisäksi ajoneuvorekisteristä sekä vakuutuksista poiston. Kahden viikon sisällä auton noudosta Kuusakoski lähettää virallisen romutustodistuksen. Näin helposti ja nopeasti voit kierrättää autosi!

Huomaathan, että vain ajoneuvon omistajalla on oikeus ajoneuvon romutukseen. Ajoneuvon omistaja voi kuitenkin tehdä luovutusvaltakirjan toiselle henkilölle, joka voi luovuttaa ajoneuvon romutuksen.