Hinausautokeskus Logo
Blogi|Norsupartio jakso 3 - Tiepalvelun matkassa

Norsupartio jakso 3 - Tiepalvelun matkassa

norsupartio jakso 3 kuva

Usein tien päällä sattuu ja tapahtuu. Silloin on tärkeää tietää, mistä saada apua ja että apua on saatavilla helposti ja nopeasti. Norsupartion kolmannessa jaksossa tutustutaan Autoliiton ja Hinausautokeskuksen tiepalveluihin.

Hinausautokeskus on Autoliiton pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tuottaa sille eteläisen Suomen kaikki hinaus- ja tiepalvelut. Autoliiton turvapalvelupäällikkö Jonne Luomala kertoo, että Autoliitto hoitaa avun järjestämisen sitä tarvitseville 24/7. Kun Autoliitto välittää avunpyynnön Hinausautokeskukselle, niin kuljettaja vielä soittaa asiakkaalle selvittääkseen onko apu edelleen tarpeen ja jos on, kertoo milloin apu hänelle saapuu. Hinausautokeskus hoitaa tapaukset niin, että asiakas pääsee usein jatkamaan matkaa omalla autollaan. Tiepalvelu on laajamittaista ja se toimii asiakas edellä. Asiakkaan hyvä palvelu on Hinausautokeskukselle ja Autoliitolle kunnia-asia!

Tiesitkö, että Autoliiton henkilökohtainen Plus-jäsenyys on todella kattava ja sen vuosimaksu 105 euroa kattaa kaikki hinaus- ja tiepalvelut. Plus-jäsenenä saat veloituksetta nämä palvelut kaikkiin ajoneuvoihin 4000 kiloon asti. Palvelu on voimassa kaikkialla Suomessa ja Euroopassa. Apu on yhden puhelinsoiton päässä.

Tiepalvelu on valmiudessa vuoden jokaisena päivänä, niin arkisin kuin juhlapyhinäkin, kellon ympäri. Voit soittaa ongelman kohdatessasi Hinausautokeskuksen tilauskeskuksen numeroon 09 350 8550.