Hinausautokeskus Logo
Blogi|Autoliitto ja Hinausautokeskus sen yhteistyökumppanina

Autoliitto ja Hinausautokeskus sen yhteistyökumppanina

Autoliitto ja Hinausautokeskus sen yhteistyökumppanina

Liikenteessä näkee keltaisia hinausautoja, joiden kyljessä lukee Autoliiton tiepalvelu sekä Hinausautokeskus. Mistä tässä oikein on kyse?

Autoliitto

Autoliitto on suomalainen autojärjestö ja autoilijoiden edunvalvoja, jolla on yli 120 000 jäsentä ja luku kasvaa. Suomalaiset autoilijat ovat siis löytäneet liiton omakseen. Matkanjatkumispalvelut kuuluvat Autoliitto Plus-jäsenille. Lisäksi liitto tuottaa autonvalmistajille assistance-matkanjatkumispalveluita.

Autoliiton palvelut

  • Matkailupalvelut
  • Matkanjatkumispalvelut (Autoliitto Plus)
  • Assistance-matkanjatkumispalvelut (autonvalmistajat)

Autoliitto hoitaa siis valtaosan matkanjatkumispalveluista. Automerkkien assistance-matkanjatkumispalvelu tarkoittaa tarkemmin palvelua, jonka lähes kaikki automerkit tarjoavat uusien autojen omistajille. Palvelu on monesti voimassa 2-5 vuotta tai huollosta huoltoon silloin, kun huolto on tehty merkkihuollossa. Autoliitto tuottaa valtaosan näistä eri automerkkien matkanjatkumispalveluista. Tämän lisäksi myös rengasmerkeillä tai autokorjaamoketjuilla on matkanjatkumispalveluita, joita liitto hoitaa.

Hinausautokeskuksen ja Autoliiton yhteistyö

Hinausautokeskus tuottaa hinaus– ja tiepalvelut Autoliitolle koko pääkaupunkiseudulla. Autoliitolla taas on koko Suomen kattava hinaus- ja tiepalveluverkosto. Hinausautokeskus toimii siis Autoliiton yhteistyökumppanina ja pystyy näin tarjoamaan kattavaa ja laadukasta palvelua autoilijoille.

Yhdessä nämä kaksi pystyvät tarjoamaan paljon erilaisia palveluita autoilijoille, jolloin suomalaisen autoilijan on helppo olla ja hengittää vaikeammankin tilanteen sattuessa. Tarkoituksena on helpottaa ja tukee suomalaisten autoilijoiden elämää, ja Hinausautokeskus toimii vahvasti mukana tässä missiossa.

Lisätietoa Autoliitosta Autoliiton sivuilta.