Hinausautokeskus Logo
Blogi|Hups! Tankkasitko bensaa diesel-autoon?

Hups! Tankkasitko bensaa diesel-autoon?

Mitä tehdä, jos tankkaa vahingossa väärää bensaa

Mitä tapahtuu jos tankkaa bensaa diesel autoon tai dieseliä bensa-autoon?

Kun olet vahigossa tankannut bensaa diesel autoon on tärkeää olla lähtemättä ajamaan autolla. Voit tilata meiltä tankin tyhjennyksen pikaisesti paikalle.

Vahingossa bensaa diesel autoon?

Heräilet aamulla hieman tokkurassa vähäunisen yön jälkeen. Lähdet töihin vaimon autolla, sillä oma autosi on edelleen huollossa. Huomaat heti pihasta lähdettyäsi, että polttoainevalo palaa ja kurvaat työmatkalla kiireessä tankkaamaan auton.

Huoltoasemalla tartut totutusti bensa-pistooliin ja ihmettelet, kun pistooli sopii hieman huonosti auton tankin suuhun. Tankkaat kuitenkin tankin täyteen ja starttaat auton suunnataksesi kohti työpaikkaa. Ehdit ajaa vain 400 metriä kunnes auto hämmästyksesi hyytyy. Tajuat herätessäsi tokkurasta, että vaimon autohan on dieselkäyttöinen! Tankkasit juuri siis täyden tankin bensaa diesel autoon!

Polttoainetankin tyhjennyspalvelu

Laitoit sitten bensaa diesel autoon tai dieseliä bensa-autoon – ei hätää! Huolesi ei kuitenkaan ole suuri, sillä muistat Hinausautokeskuksen tiepalvelun tekevän tankin tyhjennyksiä 24h päivystyksellä. Olipa ongelmana että tankkasit bensaa diesel autoon tai toisin päin, ongelma korjaantuu tiepalvelun avulla. On tärkeää olla joutumatta paniikkiin, ja jättää hätiköidyt ratkaisut tekemättä. Kun olet vahingossa tankannut bensaa diesel autoon tai dieseliä bensa-autoon on tärkeää olla lähtemättä ajamaan autolla, sillä tämä voi vaurioittaa utoa. Tiepalveluun kuuluu auton hinaus tiepalvelun korjaamolle, jossa tankki sekä polttoainejärjestelmä tyhjennetään sekä putsataan ja suodattimet vaihdetaan. Tankin tyhjennys suoritetaan korjaamo-olosuhteissa, jotta asiakkaalle pystytään takaamaan parempi lopputulos. Matka voi jatkua heti tyhjennysoperaation jälkeen.

Tankissa on taas oikea polttoainetta ja pientä myöhästymistäsi ei edes huomata työpaikalla! Päivä on pelastettu!