Polttoainetankin tyhjennys

09 350 8550 | Soita 24h
Tiepalvelu auttaa polttoainetankin ongelmien kanssa 24h.
Tiepalvelu auttaa polttoainetankin ongelmien kanssa 24h.

Tankissa väärää polttoainetta

Mitä tehdä, jos epähuomiossa tankkaa väärää polttoainetta?

Aina sitä ei muista olla kovin tarkkana valitessaan tankkauspaikalla polttoainepumppua. Pahimmassa tapauksessa saattaa käydä niin, että tulee tankanneeksi väärää polttoainetta. Tärkeintä on silloin muistaa, ettei käynnistä autoa, jos huomaa ennen auton käynnistämistä tankanneensa väärin!

Vääränlainen polttoaine nimittäin vaurioittaa katalysaattoria. Näin tapahtuu, jos bensiiniä käyttävä auto saa dieselpolttoainetta tai bensa-auto dieseliä. Helpoimmalla ja halvimmalla pääsee, jos virheen huomaa ajoissa ja kutsuu paikalle tiepalvelumekaanikon.

Polttoainetankin tyhjennys

Hinausautokeskuksen tiepalvelu auttaa, jos virhe pääsee käymään. Tiepalvelumekaanikko tyhjentää ja puhdistaa ajoneuvon polttoainetankin, kun sinne on tankattu väärää polttoainetta. Polttoainetankin sekä bensatankin tyhjennys ja puhdistus tapahtuu joko tien päällä tai varikollamme. Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla.

Toimialue

09 350 8550 | Soita 24h
Kuinka polttoainetankin tyhjennys tilataan?

 Soita 09 350 8550 24/7.

 Kerro asiakaspalvelijalle ajoneuvon sijainti sekä mitä on tapahtunut.

 Asiakaspalvelija arvioi tilanteen ja kertoo voidaanko ajoneuvolle tehdä mitään tien päällä. Mikäli tilannetta ei voida ratkaista tien päällä, asiakaspalvelija lähettää paikalle hinausauton.

 Sovi polttoainetankin tyhjennyksen ajankohdasta asiakaspalvelijan kanssa (Apu saapuu paikalle jopa alle 30 minuutissa).