Tankin tyhjennys

09 350 8550 | Soita 24h

Tiepalvelu auttaa 24h tankatessasi vahingossa bensaa diesel autoon.
Tiepalvelu auttaa 24h tankatessasi vahingossa bensaa diesel autoon.

Bensatankin ja diesel-tankin tyhjennys

Milloin tankin tyhjennys pitää tehdä?

Ei ole poikkeuksellista, että tankkaustilanteessa tulee vahingossa tankanneeksi bensaa diesel autoon tai dieselia bensalla toimivaan autoon. Kiireessä on helppo epähuomiossa tarttua väärään polttoainepumppuun, minkä lisäksi myös esimerkiksi lainatessa toisen omistamaa autoa on mahdollista tietämättään tankata väärää polttoainetta lainattuun ajoneuvoon. Se että ajoneuvon kuski on tankannut vahingossa bensaa diesel autoon on yksi tyypillisimmistä tankin tyhjentämisen tarpeen syistä. Silloin on paikallaan bensatankin tyhjennys tai dieseltankin tyhjennys.

Mitä tehdä, jos tankkasit bensaa diesel autoon tai dieselia bensa-autoon?

Vaikka pelkästään epäilisit tankanneesi väärin, olipa kyseessä sitten diesel autoon vahingossa bensaa tai dieselia bensa-autoon, on jo tässä tilanteessa syytä toimia varoen. Tärkeintä on muistaa, ettei käynnistä autoa, jos epäilee tai huomaa ennen auton käynnistämistä tankanneensa väärin!

Miksi on niin tärkeää olla käynnistämättä autoa? Koska vääränlainen polttoaine vaurioittaa auton katalysaattoria. Näin tapahtuu, jos bensiiniä käyttävä auto saa dieselpolttoainetta tai bensa-auto dieseliä. Helpoimmalla ja halvimmalla pääsee, jos virheen huomaa ajoissa ja kutsuu paikalle tiepalvelumekaanikon.

Auton tankin tyhjennys

Hinausautokeskuksen tiepalvelu auttaa auton tankin tyhjennyksessä, jos tankkasit vahingossa bensaa diesel autoon tai dieseliä bensalla käyvään autoon. Tiepalvelu-mekaanikkomme suorittavat dieseltankin tyhjennyksen tai bensatankin tyhjennyksen ammattitaidolla, eikä toimenpidettä kannata lähteä yrittämään itse virheiden välttämiseksi. Polttoainetankin tyhjennyksen yhteydessä ajoneuvon tankki myös puhdistetaan.

Auton tankin tyhjennys ja puhdistus tapahtuu joko tien päällä tai varikollamme. Auton tankin tyhjennyksen tapahtuessa varikollamme, suoritamme ensin ajoneuvon hinauksen paikan päälle. Palvelemme laajasti koko pääkaupunkiseudulla, ja voit tilata auton tankin tyhjennyksen ympäri vuorokauden arkisin sekä pyhänä.

Lue blogi-artikkelimme siitä, miten toimia kun auton tankkiin eksyy väärää bensaa.

Tutustu myös muihin Hinausautokeskuksen Tiepalveluihin, kuten tien päällä liikkuviin akkupalveluun ja rengaspalveluun sekä hinauspalveluumme.

09 350 8550 | Tilaa tankin tyhjennys 24h

Kuinka polttoainetankin tyhjennys tilataan?

 Soita 09 350 8550 24/7.

 Kerro asiakaspalvelijalle ajoneuvon sijainti sekä mitä on tapahtunut.

 Asiakaspalvelija arvioi tilanteen ja kertoo voidaanko ajoneuvolle tehdä mitään tien päällä. Mikäli tilannetta ei voida ratkaista tien päällä, asiakaspalvelija lähettää paikalle hinausauton.

 Sovi polttoainetankin tyhjennyksen ajankohdasta asiakaspalvelijan kanssa (Apu saapuu paikalle jopa alle 30 minuutissa).